* YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - GAYRİRESMİ ÖĞRENCİ ORTAMI
YILDIZZ DÖK İÇİNİ RAHATLA (DİR)
5 Puan, 39 Yorum

4 YIL SONUNDAKİ BÜYÜK İTİRAF


Tam 2 sene oldu.Ne duygularımda azalma oldu ne de bir başkası dikkatimi çekebildi.Her vazgeçişim beni daha da çok bağladı kendisine.Belki karşılık görürüm diye beklemekteyim.Gerçi daha çok bekliycem gibi görünüyor ama bakalım:)Neyse,gelelim esas konuya ben karar verdim son yıl mezun olunca ona söyliycem içimdeki duyguları zaten o saatten sonra herkes kendi yoluna en azından içimde kalmamış olur.Hem tepkisini o kadar çok merak ediyorum ki bir bilseniz.Nasıl fikir sizce?Bir de şunu da soruyım bir kız karşı cinse nasıl açılmalı? Yani nasıl bir teknikle yüzyüzemi mektuplamı nasıl yani:)
» rüyalarg.. » 6/17/2011 1:54:00 AM | 1358 görüntüleme |
n/a (6/17/2011 1:57:00 AM)
mektup mu, aman sakın deneme olucağı varsa da olmaz .d
şaka bu yana bekleme bence git soyle ucunda ölüm yok ya istemezse istemez. kendi kaybeder hıh di mi ama ..d
n/a (6/17/2011 1:58:00 AM)
yüz yüze konus ama mezun olmaytı bekleme
şıpıdık şıpıdık yüzen kuş (6/17/2011 2:00:00 AM)
niye 2 sene beklyceksin ki :/ bnce o zamana kadar başkasını bulursun millet 4 yılda tanışıyor çıkıyor evleniyor çocuk yapıyor boşanıyor :/ sen bilirisin tabi oha be 4 yıl çok yani
wife affair women love to cheat women who cheat on husbands
n/a (6/17/2011 2:00:00 AM)
öldür sonra ustune çiçek at :D

asdasd lan keşke biri bana boyle yazıyo olsa :D
rüyalargerçekolsa (6/17/2011 2:01:00 AM)
Ben de bir an önce sylemek istiyrm tabiki ama korkuyrm hep aynı ortamdayız bir daha yüzüne bakamam utanırım ne biliyim of
n/a (6/17/2011 2:04:00 AM)
niye utanıyosun. seven insan hiçte çekinmez arkasında durur, ha sen gider söylersin o öküzdür istemediğin bişi söyler. yine de sen başın dik durur içinden şunları geçirirsin: " o kaybetti, yazık ona..." tamam belki abartı ama seni ayakta tutar, yani beni tutar ..d
n/a (6/17/2011 2:05:00 AM)
şimdi bu bacımızda cok cırkınse eleman ne desın kabulmu etsın yanı

deli böyle deme ltf
şıpıdık şıpıdık yüzen kuş (6/17/2011 2:06:00 AM)
al işte hemen güzel çirkin püff :/ alakası yok bence aman söylemek riskli ya bütün ihtimalleri düşün yada öyle bişi yapki o sana söylesin ;)
tabi bu son dediğim için bir çözüm bulursan bana da söyle kod adı denizde bende kullanıyım :D:D
n/a (6/17/2011 2:07:00 AM)
belki çocukta vuuu.. bişi değildir çene .d
valla ne güzeller var, erkek öküz kabul edin bunu artık :)
şıpıdık şıpıdık yüzen kuş (6/17/2011 2:10:00 AM)
deli kesinlikle çok doğru söyledin erkekler öküz :D
married woman looking to cheat i dreamed my husband cheated on me women who cheated
n/a (6/17/2011 2:11:00 AM)
genelde asık olan kızlar cırkın oluyor deli :d
yanı aşıgım boyle uzun surelıde gızleyenler

sımdı 2 sene ne demek

2 seneyı daha göze almış ee bu kıza hıc bakan olmamıs olsa bıle bu elemandan daha fazla dıkkatını cekmemıs

sen düşün cok guzel bır kız 4 sene bırısnı beklermi
beklemez


rüyalargerçekolsa (6/17/2011 2:11:00 AM)
Utangaçlığım fiziksel açıdan değil cene çok şükür eli yüzü düzgünüz:)ama bu erkekleri anlamak bazen çok zor oluyor malesef istediğin kadar güzel birikimli ol onlar gidip en olmazlara da kalplerini kaptırabiliyorlar gönül işte... deyip de bakabiliyorsun ardından
n/a (6/17/2011 2:13:00 AM)
oh biri destekledi sonunda, öküz tabi. taş hatun ol, iyi ol, hoş ol, gülümse, onun salak arkadaşlarına bile iyi davran; sonra bırakıp gitsin yada reddetsin seni. yazık bize ...
n/a (6/17/2011 2:14:00 AM)
taş hatunlar mı :D.

rüyalargerçekolsa (6/17/2011 2:16:00 AM)
Şıpıdık o bana niye söylesin ki zaten bana karşı bir şey hissetse sorun olmaz bence ben de bir şekilde hissederim bunu olay çözüme kavuşur:)
şıpıdık şıpıdık yüzen kuş (6/17/2011 2:16:00 AM)
ya o kadar saçma söyledin mi çene ne alaka yani hiç güzel insanlar uzun süre aşık olamaz mı? senin çevrende hiç güzel ama yakışıklı olupta aşk acısı çene yok mu??
muhtemelen sen yok sanıyosundur kimse gelip de sana derdini anlatmaz tabi :D heleki böyle bir konuda ;)
n/a (6/17/2011 2:16:00 AM)
evet erkekler dengesizler de ..d
sülo (6/17/2011 2:16:00 AM)
sewiosan git konuş pampa
n/a (6/17/2011 2:17:00 AM)
şıpıdık benle ugrasıp durma ..
tamam asıksın bana bılıorm ama kalbım kapalı sana karsı oke mı ?.

asdadas

--

vay delı hemen kız dayanısması olayına girdin
n/a (6/17/2011 2:18:00 AM)
BAKIYORUM DA sitede kızlar erkeklerı anlamıyor - erkekler kızları anlamıyor . e o zmn bu nesıl nasıl devam ettı? anlaşarak mı anlasmaYARAk mı ?

cok ilginc oldu sankı bu yorum.. asda asd
n/a (6/17/2011 2:21:00 AM)
cene kız dayanışması değil gerçekler bunlar... .d
nicki garip arkadaş lnb bişey bişey ne diyim sana bi onu de bi de bu nesil bundan sonra devam etmez bence durum ortada .d
rüyalargerçekolsa (6/17/2011 2:22:00 AM)
Hayır bir de gidip nerde itici,beyin seviyesi düşük çok da gzl olmayan tiplere vurulmuyorlar mı iyice sinir oluyrm aklım almıyor,gözlerime inanamıyorum
şıpıdık şıpıdık yüzen kuş (6/17/2011 2:23:00 AM)
sonra erkekler öküz diyince suç oluyor :D
öküz olmayanlarıyla daha karşılaşamadık :/

malesef çene ya kod adı: deniz sen değilsin üzgünüm hayallerini yıkmak istemezdim ama elbet sende kendine uygun kişiyi bulacaksın inanıyorum ben :D
married woman looking to cheat click women who cheated
n/a (6/17/2011 2:23:00 AM)
kod adını yesınler senın ..

n/a (6/17/2011 2:25:00 AM)
böyle sevgililere kod adı takıyolar ya bitiyorum bu duruma.
rüyalargerçekolsa (6/17/2011 2:26:00 AM)
Arkadaşlar lütfen sakin olalım:)ben sadece fikirlerinizi merak etmiştim
why or why not? (6/17/2011 2:27:00 AM)
rüyalargerçekolsa
1-Kızlar da nerede itici, apaçi varsa birlikte oluyor.
2-söyle sen de rahatla. daha sonra arkadaş olarak kalabilirsin bence.
3-sen gerçekten aşık mısın yoksa mantık evliliği yapmak için en uygun aday olarak onu mu görüyorsun? kızların aşık olabileceğine inanmıyorum da.
married woman looking to cheat i dreamed my husband cheated on me women who cheated
^kuzeydoğulu^ (6/17/2011 2:28:00 AM)
helal olsun! eğer söyleyebilirsende iki kere helal olsn... bence söylemelisin söyleyemeyi içinde kalırsa daha kötü
ben de seviyorm ama söyleyecek cesaretim yok ne yazıkki...

takdir ettim...
n/a (6/17/2011 2:32:00 AM)
why or why not sana geliyo yazı kesinlikle katılmyorum sana. ama baktıgında savunucak bi örnekte yok gibi. ortamın b.ku çıktı demek isterim
n/a (6/17/2011 2:34:00 AM)
ama bak söyle bi durum var . iki arkadaş biri kız bırı erkek okadar samımı oluyorlar kı birinden bırı yada 2 sıde aşık olmuş hıssıne kapılıyorlar ve ilişki uzun surmuyor bence genel durum bu . olabılıtesı var yanı neden olmasın
rüyalargerçekolsa (6/17/2011 2:34:00 AM)
bence inanmalısın why .. onu düşünmediğim anım çok az sanırım belki de takıntıdır bilmiyorum ama bir şeyler hissettiğim kesin.Mantık evliliğiyle alakası yok.İnanmıycaksınız belki ama okulun ilk gnleri o kadar kişi varken ondan daha ilk grüşte etkilendim içimde büyüte büyüte bu zamana getirdim.nereye kadar devam eder srusuna cvp olarak en ktü 2 yıl snra dyrm çok gariptir ki aklımda o varken başkasına bakmanın bile dğru olmadığını düşünüyrm ilginç bir durumdayım
^kuzeydoğulu^ (6/17/2011 2:39:00 AM)
sevdinmi tam sevenlerdensin sanırım:) "aklımda o varken baskasına bakmam doğru değil " demissin simdi böyle düsünen varmı hala yaa..

umarım dilediğin gibi olr hersey.. hayırlı geceler...
why or why not? (6/17/2011 2:40:00 AM)
o zaman git konuş. o da seviyorsa tamamdır. sevmiyorsa gerçekten seviyorsan seviyorsan unutamazsın ama yıllar sonra aklında kalmaz. sonra aklına gelmesi daha kötü olur bence.
GameMasTer (6/17/2011 2:44:00 AM)
sana apocalyptica dan I DON'T CARE şarkısını armağan edyrum aşık arkadaşım =)
wife affair my husband cheated on me women who cheat on husbands
why or why not? (6/17/2011 2:46:00 AM)
Ben de Emel Sayın'dan şu an dinlediğim Dumraka şarkısını gönderiyorum.
rüyalargerçekolsa (6/17/2011 2:49:00 AM)
çok iyi ya sağolun arkadaşlar:)
married woman looking to cheat i dreamed my husband cheated on me women who cheated
n/a (6/17/2011 2:51:00 AM)
vaaay olm apocalyptico manyak la - mö 10000 de :D

(heryerde bunu dıyorum bırı fılm sorsa xDDD asdas napim lan cok film izleyemıyorum asdasda alalaaa ) .....
berlinduvari (6/17/2011 11:35:00 AM)
aynı ortamdaysan zaten sevgilisi olup olmadığını ya da ilgilendiği birinin olup olmadığını öğrenmiş olman lazım. direkt çıkıp söylemek yerine, bir takım hareketlerle bir bakışla bile ilgilendiğini göstermen mümkün. bu tarz şeyler konuşularak başlarsa bana danışıklı dövüş gibi geliyor. başka türlü ifade etmeye çalış. o zaten ona ilgi duyduğunu anlayacaktır, karşılık görebiliyorsan öyle dile gelirsin. görmüyorsan ben ilgilenmiyorum anlamına gelir, eli eteği çekersin.
married woman looking to cheat women who love to cheat women who cheated
sponngie (6/17/2011 3:55:00 PM)
zaten aşık olan kızlar çirkin oluyor

:SSSSSSSSSSSSS

ya zaten biri sizi beğense size çirkin görünecek ağaçtaki kuş her zaman daha caziptir

kanun böyle
wife affair my husband cheated on me women who cheat on husbands
YILDIZZ ARAMA