* YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - GAYRİRESMİ ÖĞRENCİ ORTAMI
YILDIZZ DÖK İÇİNİ RAHATLA (DİR)
0 Puan, 14 Yorum

face i kapattım bu bi aydınlanış mıdır =))


Face den pılımı pırtımı toplayıp profiliimi tamamen temizlemek kaç saatimi alır acaba diye düşünmekteyim.Malum face yöneticileri sadece dondurmamıza müsade ediyor.Bu dangalozlara isyandayım =))
wife affair my husband cheated on me women who cheat on husbands
» GameMasTer » 1/16/2012 1:17:00 AM | 674 görüntüleme |
kankator (1/16/2012 1:20:00 AM)
hırs yap duvarını temizle ..
resimlerini kaldır..
arkadaşlarının resimlerini gezip yorumlarını sil..
ismini değiştir..

sen artık sen değilsin..

tecrübeyle sabittir.
Reis Junior (1/16/2012 1:25:00 AM)
tamamen silebilirsin

gizlilik ayarlarını biraz kurcala bulursun o bölümü

14 gün içinde tekrar girmediğin takdirde tamamen siliniyor hesabın
GameMasTer (1/16/2012 1:26:00 AM)
artık lanet ettim insanları internetten takip etmek kadar saçma birşey yok hırs yaptım kapatacağım =))
n/a (1/16/2012 1:26:00 AM)
bende de kapalı şu an.
Reis Junior (1/16/2012 1:31:00 AM)
gamemaster

senin gibi düşünenler tek tük de olsa çıkıyo

bu da beyinlerin hala işe yaradığını bilen arkadaşların olduğunu bilmeme

vesile oluyor

saçma ama mutluluk veriyo :d




























think again ...
GameMasTer (1/16/2012 1:35:00 AM)
dostum insanlarla gerçek bi ilişki kurmayı özlediğimi farkettim ya cidden bu işin sonu yok.Son bikaç gündür dondurdum ve bazı şeylerin değişmeye başladığını farkettim ve gerçekten bi bağımlılık yaratmış.Alışmak kolay olmayacak ama bu şekilde devam etmek çok saçma.O değil de ben bizden sonraki nesile acıyorum.Şimdiki çocuklar bizim nesil gibi dışarıda oyun oynamıyor zavallılar =(
Reis Junior (1/16/2012 1:38:00 AM)
lan dışarda oynamayı geçtim

o büyük bir lütufmuş bizim nesil için

şimdiki nesil bilgisayar konusunda bizden bilinçli

ben bizim nesilden olup da beynini bilgisayara teslim etmişlere acıyorum

görmemiş gibi bilgisayara sarılmışlar aq

zıçmaya giderken bile twit atıyolar








GameMasTer (1/16/2012 1:42:00 AM)
he bide o var b*k var gibi cumhurbaşkanı bile twit atıyo düüşün halimizi :D
babam bilgisayar mühendisi olma dediydi dinlese miydim ne yapsaydım şimdiden bu korkutmaya başladı bu alem beni bi ömür geçer mi =)
Reis Junior (1/16/2012 1:44:00 AM)
bilgisayar müh eyidir

iyi etmişin bu tercihte









feysbuk kapatma konusunda şiddetle arkandayım
GameMasTer (1/16/2012 1:51:00 AM)
hayırlısı yaa artık önümüze bakacağız =))
n/a (1/16/2012 7:14:00 AM)

tamamen silmek istersen şurdan yapabilirsin tek tuş ile

https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
GameMasTer (1/16/2012 10:43:00 AM)
sağol ya zaten hallettim ;)
n/a (1/16/2012 5:13:00 PM)
https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
married woman looking to cheat women who love to cheat women who cheated
n/a (1/16/2012 5:18:00 PM)
lisede face açtım ama baktım çok dandik birşey.Zati ilkokul arkadaşlarımla bağımı kaybetmek istemesem kendilerine telimi verirdim ki tel ve msn i mi bilen zatı mıhterem ilkokul arkadaşlarım var. lise 2 de kapattım o gün bugündür face'le uğraşmam msn i de buluşma ayarlama da kullanırım en çok teli kullanırım ama mesaj için değil konuşmak için yada msn de mikrofonu. ve hayatım gaye sosyal. İnsanlarla ilişkilerim canlı yakın mesafe de genelde. bunu seviyorum ve face den doğum gününe kadar her türlü etlinliği kutlayan paylaşan insanlara da cidden üzülüyorum.
Özet facem olmadı be anne, hayat bana güzel.
YILDIZZ ARAMA