* YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - GAYRİRESMİ ÖĞRENCİ ORTAMI
YILDIZZ DÖK İÇİNİ RAHATLA (DİR)
0 Puan, 7 Yorum

İş hayatına atılacak sektör arıyorum parlak fikiri olan arkadaşlar var mı?


Arkadaşlar benim kafamda 1-2 şey var ama değişik fikirler arıyorum bu konuda düşünen fantezisi olan arkadaşlar paylaşsın lütfen her türlü paylaşıma açığım =))
» GameMasTer » 1/16/2012 2:43:00 PM | 431 görüntüleme |
lnblkzm 1 (1/16/2012 2:47:00 PM)
bende de fikirler var ozaman ben de her turlu fikire acıgım :D yok mu fikri olup da başka yazmayacak :D
married woman looking to cheat i dreamed my husband cheated on me women who cheated
wife affair why husband cheat women who cheat on husbands
attisB (1/16/2012 2:48:00 PM)

burada harcanıyoruz . . .

lnblkzm 1 (1/16/2012 2:52:00 PM)
akne kanka biz aynı sektor uzerıne fıkırlere sahıbız bu da demek oluyor ki :D biz bu işi çözmüşüz arkadaş.
married woman looking to cheat i dreamed my husband cheated on me women who cheated
castinbibır (1/16/2012 3:25:00 PM)
ben facebook die bi site açmayı düşünüyorum.tutar mı bilmem ama böle arkadaslarını falan takıp edersın hoş olabılır ya
mustafa değil (1/16/2012 4:51:00 PM)
kesinlikle web siteleri üzerine yoğunlaşmalısın ilginç, güzel fikir bulan köşeyi dönüyo artık.

bir kaç örnek:

http://www.sosyalsosyal.com/haber-sitelerinin-piyasa-degerleri-aciklandi

http://vepa.bloggum.com/resim/turk-sitelerinin-deger.html
teapot (1/16/2012 6:50:00 PM)
1.80 sarışın hatunların çalışacağı bir oto servis..
GameMasTer (1/16/2012 8:38:00 PM)
web siteleri çok mantıklı ama uğraşlı bi süreç.bir yandan başladım ama zaman alacağa benziyor =)) Örnekler için teşk mustafa degil ;)
YILDIZZ ARAMA