* YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - GAYRİRESMİ ÖĞRENCİ ORTAMI
YILDIZZ DÖK İÇİNİ RAHATLA (DİR)
2 Puan, 9 Yorum

Zorlasam mı yoksa vaz mı geçmeliyim bilemedim :(


Yaklaşık bir yıldır birisinden hoşlanıyorum. Başından beri biliyormuş o da benim durumumu ve başlarda yanıma gelip benle konuşmaya çalışıyordu. Ben heyecandan konuşamıyordum. Aradan zaman geçtikçe benden uzaklaştı. Ben cesaretimi toplayıp konuşmaya çalıştım istemediğini söyledi. Bir sürü mesaj attım, aklım da ki her şeyi anlatmaya çalıştım. Hiç bir mesajıma cevap yazmadı ve beni hem face de hem instagram da engelledi. Şu sıralar anlık yada uzun süreli göz göze geliyoruz ama anlamını bilmiyorum.

Yani özet olarak 1 senedir peşinden koşuyorum ama hiç yüz vermiyor.
Bir arkadaşım: "Bu kadar zorlamayla olmuyorsa ilerde de olsa bile hiç mutlu olamazsınız. Seni süründürür. O kız mutlu olmayı bilmiyor" dedi. Ek olarak, kız hiç bir erkeğe yüz vermiyor ve sevgilisi yok.

Tek emin olduğum şey; o benim ayna da ki bir yansımam. Birbirimizi çok güzel tamamlarız.

Sizce böyle zorlama ile kurulu ilişkilerin ömrü nedir? Tecrübem olmadığı için mantıklı karar veremiyorum.
» besir66 » 19.11.2016 15:38:00 | 696 görüntüleme |
sansasyonnn (19.11.2016 16:26:00)
arkadaşın doğru demiş zorlama. sen peşinden koşarsan o da koşturmaya devam edecek. zaten istese engellemezdi seni gerekli mesajı vermiş zaten. sen koşmayı bırakınca aklı karışıp o eklerse de kabul etme derim. o kızdan hayır gelmez.
poççik (19.11.2016 23:03:00)
"Zorlamaynan olmaz, olaydi çilingir ehmet alırdi beni"
besir66 (20.11.2016 14:07:00)
sanırım hiç kimse peşinden koş demeyecek, düşünmeme bile gerek yok bu durumda. düzgün kız bulması çok zor bu devirde :(
joe.p (20.11.2016 15:51:00)
yüreğinin sesini dinle kadrinin götürdüğü yere git gelirken de iki bira al.
uçankizz (21.11.2016 11:32:00)
Kızın sana ilgisi var mı? Zamanında bişeye kızmış olabilir senle ilgili o yüzden de engellemiş olabilir ya da çok geç kaldın mesajı da yollamış olabilir. Peşinden koşuyorum derken ne yapıyorsun mesela ? Erkekler de iki mesajla koştum yeaaa yeter diyor sevgi bu mu birine değer veriyorsan efendi gibi çıkarsın karşısına dersin ki beni dinlemeni istiyorum anlatırsın durumu düşünceni var mısın dersin. İşte o zaman sana hayır istemiyorum derse yüzüne karşı sen de eyvallah der gidersin.
ahuramazda (23.11.2016 13:56:00)
Yeter koşmayın artık şunların peşinden. Kimsenin kölesi, köpeği olmayın. Sizin gibiler yüzünden çoğu kendini yarı Tanrı sanıyor, bu durum da sizin için uygun olana bile ulaşmanızı çok daha zorlaştırıyor.
voyvoda (03.12.2016 23:32:00)
yuh 1 sene kimin peşinden koştun kardeş,

neden yaptın bunu kendine?
yapma bunu kendine.
ben olsam yapmazdım bunu kendime.

besir66 (04.12.2016 02:14:00)
Hani.. oldu mu hiç?
Gördüğün anda nefesin kesildi mi?
Hayatına yeni bir soluk getirecek, yaşamına anlam katacak kişiyi gördün mü daha önce?
Görür görmez aradığım kişiyi buldum ve hayatımı onunla sona erdireceğim diye düşünmedin mi hiç birisine karşı?
Ben bu kızı bir yerden tanıyorum dedin mi hiç?
Daha tanışmadan tanıdığın birisi oldu mu?
Tanıdıkça şaşkın bir şekilde tamda düşündüğün gibi birisi olduğunu anlayarak daha da çok sevdiğin..
besir66 (04.12.2016 02:23:00)
Önemi kalmadı gerçi artık hiç bir şeyin.
Boşu boşuna yaşanmış hayatlar listesine beni de yazdılar.
O kişi beni tanımadan, bilmeden ön yargı ile bakıyor bana. Halbuki tanısaydı görecekti, bana baktığında aynaya bakmış gibi kendisine baktığını, birbirimizin aynadaki yansımalarımız olduğunu.
Olmadı ama. Yapabileceğim hiç bir şey yok. Benden nefret ettiğini, benden tiksindiğini söylemiş olması yetiyor. Dayanacak gücüm kalmadı. Günü kurtaracak kadar çabalıyorum ve oradan oraya sürükleniyorum. Sonum yaklaştı.. Hissediyorum..
YILDIZZ ARAMA