* YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - GAYRİRESMİ ÖĞRENCİ ORTAMI
YILDIZZ HABERLER
52 yorum

Tony's Pizza Havuz Cafe

Havuz için aylık ve sezonluk kart çıkarılmaya başlanmıştır. Okul öğrencisi için aylık 150, sezonluk 300 Dışarıdan gelenler için aylık 250,sezonluk 500 Almak isteyenlere duyurulur.

» chemistr.. | » 23.06.2011 19:40:00 | » 4201 görüntüleme | GERİ 

efsane13 (23.06.2011 20:57:00)
arkadaş bu okulda neden herkes de bi kazıklama mantığı var ya aylık 150 nedemek ya şaka mı millet kapalı havuzuna aylık 30 verio :S
administraktör+ (23.06.2011 21:00:00)
o havuz için fazla .
KualaLumpurB (23.06.2011 21:01:00)
o havuz için asla .
mandos (23.06.2011 21:04:00)
aylık 150 derken olimpik havuz sanırım ? kaydıraklı falan
^kuzeydoğulu^ (23.06.2011 21:30:00)
o havuzda yüzülmez bence tiksindim yaa:)
kurakrituel (23.06.2011 21:41:00)
http://www.ituhavuz.itu.edu.tr/oyhucretleri.pdf

şaka gibi...
aytepe (23.06.2011 22:03:00)
O HAVUZ İÇİN DEĞMEZ.. 50 LİRA İYİDİR..
ebyou (23.06.2011 22:55:00)
yuhh be o dandik havuz içn 150 tl mi istenir oha..
chusteczki (23.06.2011 22:58:00)
acık soyluyorum bu parayı veren aptaldır!
igidiigidiaaigidiigidioo (23.06.2011 23:11:00)
bu parayı verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim

igidiigidiaaigidiigidioo (23.06.2011 23:11:00)
bu parayı verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim

n/a (24.06.2011 00:02:00)
amac geçirmek...
GameMasTer (24.06.2011 01:46:00)
bi kapalı havuz çaksınlar artık şu davutpaşaya.işletmesini böle adamlara werirsen olacağı bu.havuzun kapasitesi belli zaten.davutpaşada görmemiş insan da atlıcak orası kesn.bindir abi fiyatı rahatsın tabi ohh ne ala memleket =)
fealcrom (24.06.2011 08:44:00)
2 gün sonrada okul özel okul statüsüne girer herhalde arkadaşlar bu ve benzeri açık gözlü namussuzlara pirim vermeyelim asgari ücretin 650 lira olduğu bi ülkedir bu ülke tony's i protesto edelim yeme içme vs. herşeyi ile öbür türlü bu namussuzlara pirim verdikçe üstüne binerler adamın yok öyle kısayoldan köşeyi dönmek!!!
pisikoo (24.06.2011 09:28:00)
madem kaziklanioruz gitmeyin arkadas bok var sanki mis gibi deniz var havuz var mecbur cekeckler fiyatlari kendilero bilir
chemistryislife (24.06.2011 09:35:00)
Arkadaslar gidip görmeden karar vermeyin lütfen o parayı hakedecek bi hizmet sunuyolar.
pisikoo (24.06.2011 10:36:00)
sonunda mutlu sonlu masaj mi var:) ne hizmeti mrk ettim anlatsana suyu icme suyu mu:)
chemistryislife (24.06.2011 11:01:00)
belki masaj yok ama masaj yapılmış kadar rahatlıyosun "ohh be guzel bi gün geçirdim"diyebiliyosun.Havuzun kışın halini hatırlarsan balçık gibiydi tüm arıtma sistemleri çürümüş.Hepsi yenilenmiş bunlarda ucuza mal olan şeyler degil.Ayrıca havuzu surekli temiz tutmak için hijyeni saglamak için oldukça ugrasıyolar.Anlatmakla olmuyo gidip görmeden kafanızda şekillendirmeyin bence
igidiigidiaaigidiigidioo (24.06.2011 11:25:00)
bu parayı verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayı verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayı verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayı verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayı verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayı verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayı verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayı verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayı verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayı verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayı verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayı verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayı verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayı verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayı verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayı verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayı verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayı verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayı verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayı verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayı verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayı verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayı verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayı verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim
pisikoo (24.06.2011 11:34:00)
rgidip gorduk kardesim ama biraz at gozlugu takmissin disarida baska hic bir havuza gitmemissin bi bak fiyatlara sor baska universtlei oyle yorumla
n/a (24.06.2011 12:29:00)
bu parayı verenin babası embesildir.

bu parayı verenin babası embesildir.

bu parayı verenin babası embesildir.

bu parayı verenin babası embesildir.

bu parayı verenin babası embesildir.
fealcrom (24.06.2011 14:26:00)
pelin hanım sızın gibi ... larda ileride ömür billah aç kalmaz buna emin olun kendine metres arayan patron çok piyasada!!!
administraktör+ (24.06.2011 14:32:00)
noluyo lan burda
nofearnfr (24.06.2011 14:42:00)
hakarete ne gerek var kardeş
saricago (24.06.2011 16:15:00)
yuh soygunculuk bu,kıllı kıllı heriflere at eti sucukla yemek yaptırdığınız gibi boktan bi havuza 150 tl istiyorsunuz..
magnum45 (24.06.2011 16:16:00)
"fealcrom" 10 numara tespit
n/a (24.06.2011 17:17:00)
fealcrom +1

zaten o havuza giren kızın aklından şüphe ederim.

aç köpek gibi gezeriz ha. baba parasıyla yorum yapmak bedava.
igidiigidiaaigidiigidioo (24.06.2011 17:24:00)
zaten beyin bedava
pikolata:) (24.06.2011 18:27:00)
aylık çüş sezonluk oha.
igidiigidiaaigidiigidioo (24.06.2011 18:42:00)
yaw böyle şeyleri bari öğrencilere hesaplı fiyata açınn :/
tamam (24.06.2011 20:17:00)
Günlük 10 lirayken aylık nasıl 150 olur a 2 günde bir havuza kim giderki bunu yapan adamın matematik baya zayıf bide pelin isimli şahıs mümkünse evden çıkmasın!...
n/a (24.06.2011 21:23:00)
pelinin düşüncesine havuz sahipleride katılıyor eminim.hatta pelin havuzun işletmecisi bile olabilir.
GameMasTer (24.06.2011 23:53:00)
havuz suyunu pelin arıtıyor olabilir =)
sucuk (25.06.2011 01:01:00)
kız var mı?
n/a (25.06.2011 11:47:00)
chemistry bu kadar övmendeki sebeb nedir ?..tanıdıgın mı mekan yanı

bir unv ıcındekı spor salonu vs bole işletmelerın ucuz olması lazım
aksi takdirde ne ... me okuyoruz ki bu unv de ?.


herseyı özele peşkeş cekersen olacagı bu gercı
şampiyon (25.06.2011 11:57:00)
adamsın fealcrom,
yav bacım bir malın,hizmetin ederi diye birşey var duydun mu? o havuz değil 10 lira beleşe girilmez.kışın davutpaşa köpekleri bevlediyordu içine ya :D
o paraya daha güzel bir şekilde eğlenme imkanım varken davutpaşa çöplüğünde ki havuza mı gireceğim hiç işim yok :D
chusteczki (25.06.2011 14:05:00)
lan o havuz kendi sitemin içinde olsa gidip yüzmem be!
n/a (25.06.2011 21:14:00)
PELİN KİM LAN HERKES ONA YÜKLENMİŞ NERDE BU PELİN. TONY DE Mİ ÇALIŞIYO NE DEMİŞ
n/a (25.06.2011 22:08:00)
yazdıgı sılınmıs pelının .
emrejazz (27.06.2011 22:24:00)
Burası yıldız beyler burda herşey gerçek! (pardon fiyasko diyecektim)
unforgiven-8187 (30.06.2011 02:20:00)
skmeseler bari...
carnesir (30.06.2011 19:44:00)
peofilo alışveirş merkezindeki spor salonuna 13 aylığına 1350 liradan kayıt yaptırdım. öğrenci indirimli nakit fiyatı bu.

ayda 100 liraya:

-spor salonu (havalandırmalı, temiz, her çeşit alet, başında 8 hoca, farklıs aatlerde farklı konseptte çalışmalar falan..)

-havuz

-jakuzi

-sauna

-fin hamamı(buhar banyosu)

-bazı saatlerde havuzda spor

-tertemiz soyunma odaları, mis gibi hava

-sabah 9 dan gece 11 e kadar. tatili yok tutulu yok.


şimdi efenim, görünen o ki ücret konusunda bokunu çıkarmak bir yana, hani şurda cidden popomla güleceğim, "hahahah görgüsüzler görmemişler" diyeceğim bir durum yaratmışlar bu aylık 150 lirayı çekenler.

hala gülüyorum lan aşlskdaşslkdşl

ama o değil de, burda "or.puluk yapmak, metres olmak," gibi hakaretleri eden, edenlere katılan, edenlere artı oy veren aşağılık insanlar, ayda 150 lira çeken insanların ghötünün kılından daha değersizdir. onu da belirtelim efendim.
n/a (30.06.2011 19:55:00)
carnesir sımdı olayı bılmıyorsn ...

o... lugu kımse makul olarak yazmadı

pelıncık ac kopekler sızden bı bok olmaz felan yazdı bu kafayla anladı nmı ?

ve daha oncekı dırlarında da bu tür seyler yazdı paso burayı oven seyler .

kımse zevkınden bırbırıne bı sey yazmaaz merak etmeyın

.
gıden gıder gıtmeyen gıtmez

ama gıtmedıgını makul bı sekılde soyleyenede kımse

it köpek vs dıyemez derse cevabını sekıl 1-a dakı gıbı misliyle alır.
carnesir (30.06.2011 20:16:00)
çene, sen şu yazacağımdaki ince nüansı anlayacak insansın çok iyi biliyorum.


it de, köpek de, kavga et, küfür et.. birbirine gir..

ama ülkemizde karşıdnaki kadın olunca hemen şattadanak bir orospuluk kozu öne sürlüyor. hemen kadın bedeni üzerinden aşağılama.. hemen "sen parayla verirsin metres olursun orospusun şusun busun"

daha fazla yazmama gerek olmadan sana derdimi anlatabildiğimi düşünüyorum.
carnesir (05.07.2011 21:19:00)
pelin bu arada sen de aynı sebeple aynı ghötün kılından daha değersizsin. bi yanlışlık olmasın.

hadi hepimiz tüm kadınlara orspu diye bağırıp rahatlayalım.
n/a (07.07.2011 12:25:00)
carnesir görüyorsun deggılmı :D..

yanı bı ınsana boşa laf soylenmez

bunun artık dişilikle şunla bunla alakası yok yanı

resmen hayvan .
ayran (07.07.2011 18:33:00)
Ben mi havuza gircem

Havuz mu bana gircek
EXXE (08.07.2011 23:22:00)
Yukarıdaki tüm olumsuz yorumlara katılıyor. Buraya büyük........................................................................................................... boşluk bırakıyorum ki benden sonrakiler doldursun
palaska (13.07.2011 08:47:00)
akıl var mantık var.. yeni bir hizmet vericeksen insanları (özellikle öğrencileri) korkutacak bir fiyatla başlayıp müesseseni boş tutmaktansa, uygun - gerekirse kârsız bir fiyatla başlayıp gelen-giden miktarını arttırmak ve o havuzun sadece havuzdan geçirelim mantığında değil, tony's in servisini havuz başına da çekerek hizmetini sunduğu bir yer daha haline getirip müşteri kapasitesini arttırmak en mantıklısı.. bu fiyatları belirleyen arkadaş tony's e iyilik mi kötülük mü yaptığı belli değil..
MATKAPP (13.07.2011 13:06:00)
buzlu badem bile yokmuşş... :s 150 gayme çok..
Aras81 (17.07.2011 21:05:00)
Şimdi bırakın aylığı, Tek giriş ücreti ne kadar onu söyleyin ???
chemistryislife (18.07.2011 01:34:00)
öğrenci girişi 10,dışardan 20
YORUM EKLE
YILDIZZ ARAMA