* YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - GAYRİRESMİ ÖĞRENCİ ORTAMI
YILDIZZ HABERLER
52 yorum

Tony's Pizza Havuz Cafe

Havuz için aylik ve sezonluk kart çikarilmaya baslanmistir. Okul ögrencisi için aylik 150, sezonluk 300 Disaridan gelenler için aylik 250,sezonluk 500 Almak isteyenlere duyurulur.

» chemistr.. | » 6/23/2011 7:40:00 PM | » 4318 görüntüleme | GERİ 

efsane13 (6/23/2011 8:57:00 PM)
arkadas bu okulda neden herkes de bi kaziklama mantigi var ya aylik 150 nedemek ya saka mi millet kapali havuzuna aylik 30 verio :S
administraktör+ (6/23/2011 9:00:00 PM)
o havuz için fazla .
KualaLumpurB (6/23/2011 9:01:00 PM)
o havuz için asla .
mandos (6/23/2011 9:04:00 PM)
aylik 150 derken olimpik havuz sanirim ? kaydirakli falan
^kuzeydoğulu^ (6/23/2011 9:30:00 PM)
o havuzda yüzülmez bence tiksindim yaa:)
aytepe (6/23/2011 10:03:00 PM)
O HAVUZ IÇIN DEGMEZ.. 50 LIRA IYIDIR..
ebyou (6/23/2011 10:55:00 PM)
yuhh be o dandik havuz içn 150 tl mi istenir oha..
chusteczki (6/23/2011 10:58:00 PM)
acik soyluyorum bu parayi veren aptaldir!
igidiigidiaaigidiigidioo (6/23/2011 11:11:00 PM)
bu parayi verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim

igidiigidiaaigidiigidioo (6/23/2011 11:11:00 PM)
bu parayi verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim

n/a (6/24/2011 12:02:00 AM)
amac geçirmek...
GameMasTer (6/24/2011 1:46:00 AM)
bi kapali havuz çaksinlar artik su davutpasaya.isletmesini böle adamlara werirsen olacagi bu.havuzun kapasitesi belli zaten.davutpasada görmemis insan da atlicak orasi kesn.bindir abi fiyati rahatsin tabi ohh ne ala memleket =)
fealcrom (6/24/2011 8:44:00 AM)
2 gün sonrada okul özel okul statüsüne girer herhalde arkadaslar bu ve benzeri açik gözlü namussuzlara pirim vermeyelim asgari ücretin 650 lira oldugu bi ülkedir bu ülke tony's i protesto edelim yeme içme vs. herseyi ile öbür türlü bu namussuzlara pirim verdikçe üstüne binerler adamin yok öyle kisayoldan köseyi dönmek!!!
pisikoo (6/24/2011 9:28:00 AM)
madem kaziklanioruz gitmeyin arkadas bok var sanki mis gibi deniz var havuz var mecbur cekeckler fiyatlari kendilero bilir
chemistryislife (6/24/2011 9:35:00 AM)
Arkadaslar gidip görmeden karar vermeyin lütfen o parayi hakedecek bi hizmet sunuyolar.
pisikoo (6/24/2011 10:36:00 AM)
sonunda mutlu sonlu masaj mi var:) ne hizmeti mrk ettim anlatsana suyu icme suyu mu:)
chemistryislife (6/24/2011 11:01:00 AM)
belki masaj yok ama masaj yapilmis kadar rahatliyosun "ohh be guzel bi gün geçirdim"diyebiliyosun.Havuzun kisin halini hatirlarsan balçik gibiydi tüm aritma sistemleri çürümüs.Hepsi yenilenmis bunlarda ucuza mal olan seyler degil.Ayrica havuzu surekli temiz tutmak için hijyeni saglamak için oldukça ugrasiyolar.Anlatmakla olmuyo gidip görmeden kafanizda sekillendirmeyin bence
igidiigidiaaigidiigidioo (6/24/2011 11:25:00 AM)
bu parayi verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayi verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayi verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayi verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayi verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayi verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayi verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayi verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayi verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayi verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayi verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayi verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayi verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayi verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayi verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayi verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayi verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayi verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayi verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayi verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayi verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayi verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayi verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim bu parayi verirsem beni dövün lan.. hatta ben de kendimi döverim
pisikoo (6/24/2011 11:34:00 AM)
rgidip gorduk kardesim ama biraz at gozlugu takmissin disarida baska hic bir havuza gitmemissin bi bak fiyatlara sor baska universtlei oyle yorumla
n/a (6/24/2011 12:29:00 PM)
bu parayi verenin babasi embesildir.

bu parayi verenin babasi embesildir.

bu parayi verenin babasi embesildir.

bu parayi verenin babasi embesildir.

bu parayi verenin babasi embesildir.
fealcrom (6/24/2011 2:26:00 PM)
pelin hanim sizin gibi ... larda ileride ömür billah aç kalmaz buna emin olun kendine metres arayan patron çok piyasada!!!
administraktör+ (6/24/2011 2:32:00 PM)
noluyo lan burda
nofearnfr (6/24/2011 2:42:00 PM)
hakarete ne gerek var kardes
saricago (6/24/2011 4:15:00 PM)
yuh soygunculuk bu,killi killi heriflere at eti sucukla yemek yaptirdiginiz gibi boktan bi havuza 150 tl istiyorsunuz..
magnum45 (6/24/2011 4:16:00 PM)
"fealcrom" 10 numara tespit
n/a (6/24/2011 5:17:00 PM)
fealcrom +1

zaten o havuza giren kizin aklindan süphe ederim.

aç köpek gibi gezeriz ha. baba parasiyla yorum yapmak bedava.
igidiigidiaaigidiigidioo (6/24/2011 5:24:00 PM)
zaten beyin bedava
pikolata:) (6/24/2011 6:27:00 PM)
aylik çüs sezonluk oha.
igidiigidiaaigidiigidioo (6/24/2011 6:42:00 PM)
yaw böyle seyleri bari ögrencilere hesapli fiyata açinn :/
tamam (6/24/2011 8:17:00 PM)
Günlük 10 lirayken aylik nasil 150 olur a 2 günde bir havuza kim giderki bunu yapan adamin matematik baya zayif bide pelin isimli sahis mümkünse evden çikmasin!...
n/a (6/24/2011 9:23:00 PM)
pelinin düsüncesine havuz sahipleride katiliyor eminim.hatta pelin havuzun isletmecisi bile olabilir.
GameMasTer (6/24/2011 11:53:00 PM)
havuz suyunu pelin aritiyor olabilir =)
sucuk (6/25/2011 1:01:00 AM)
kiz var mi?
n/a (6/25/2011 11:47:00 AM)
chemistry bu kadar övmendeki sebeb nedir ?..tanidigin mi mekan yani

bir unv icindeki spor salonu vs bole isletmelerin ucuz olmasi lazim
aksi takdirde ne ... me okuyoruz ki bu unv de ?.


herseyi özele peskes cekersen olacagi bu gerci
şampiyon (6/25/2011 11:57:00 AM)
adamsin fealcrom,
yav bacim bir malin,hizmetin ederi diye birsey var duydun mu? o havuz degil 10 lira belese girilmez.kisin davutpasa köpekleri bevlediyordu içine ya :D
o paraya daha güzel bir sekilde eglenme imkanim varken davutpasa çöplügünde ki havuza mi girecegim hiç isim yok :D
chusteczki (6/25/2011 2:05:00 PM)
lan o havuz kendi sitemin içinde olsa gidip yüzmem be!
n/a (6/25/2011 9:14:00 PM)
PELIN KIM LAN HERKES ONA YÜKLENMIS NERDE BU PELIN. TONY DE MI ÇALISIYO NE DEMIS
n/a (6/25/2011 10:08:00 PM)
yazdigi silinmis pelinin .
emrejazz (6/27/2011 10:24:00 PM)
Burasi yildiz beyler burda hersey gerçek! (pardon fiyasko diyecektim)
unforgiven-8187 (6/30/2011 2:20:00 AM)
skmeseler bari...
carnesir (6/30/2011 7:44:00 PM)
peofilo alisveirs merkezindeki spor salonuna 13 ayligina 1350 liradan kayit yaptirdim. ögrenci indirimli nakit fiyati bu.

ayda 100 liraya:

-spor salonu (havalandirmali, temiz, her çesit alet, basinda 8 hoca, farklis aatlerde farkli konseptte çalismalar falan..)

-havuz

-jakuzi

-sauna

-fin hamami(buhar banyosu)

-bazi saatlerde havuzda spor

-tertemiz soyunma odalari, mis gibi hava

-sabah 9 dan gece 11 e kadar. tatili yok tutulu yok.


simdi efenim, görünen o ki ücret konusunda bokunu çikarmak bir yana, hani surda cidden popomla gülecegim, "hahahah görgüsüzler görmemisler" diyecegim bir durum yaratmislar bu aylik 150 lirayi çekenler.

hala gülüyorum lan aslskdasslkdsl

ama o degil de, burda "or.puluk yapmak, metres olmak," gibi hakaretleri eden, edenlere katilan, edenlere arti oy veren asagilik insanlar, ayda 150 lira çeken insanlarin ghötünün kilindan daha degersizdir. onu da belirtelim efendim.
n/a (6/30/2011 7:55:00 PM)
carnesir simdi olayi bilmiyorsn ...

o... lugu kimse makul olarak yazmadi

pelincik ac kopekler sizden bi bok olmaz felan yazdi bu kafayla anladi nmi ?

ve daha onceki dirlarinda da bu tür seyler yazdi paso burayi oven seyler .

kimse zevkinden birbirine bi sey yazmaaz merak etmeyin

.
giden gider gitmeyen gitmez

ama gitmedigini makul bi sekilde soyleyenede kimse

it köpek vs diyemez derse cevabini sekil 1-a daki gibi misliyle alir.
carnesir (6/30/2011 8:16:00 PM)
çene, sen su yazacagimdaki ince nüansi anlayacak insansin çok iyi biliyorum.


it de, köpek de, kavga et, küfür et.. birbirine gir..

ama ülkemizde karsidnaki kadin olunca hemen sattadanak bir orospuluk kozu öne sürlüyor. hemen kadin bedeni üzerinden asagilama.. hemen "sen parayla verirsin metres olursun orospusun susun busun"

daha fazla yazmama gerek olmadan sana derdimi anlatabildigimi düsünüyorum.
carnesir (7/5/2011 9:19:00 PM)
pelin bu arada sen de ayni sebeple ayni ghötün kilindan daha degersizsin. bi yanlislik olmasin.

hadi hepimiz tüm kadinlara orspu diye bagirip rahatlayalim.
n/a (7/7/2011 12:25:00 PM)
carnesir görüyorsun deggilmi :D..

yani bi insana bosa laf soylenmez

bunun artik disilikle sunla bunla alakasi yok yani

resmen hayvan .
ayran (7/7/2011 6:33:00 PM)
Ben mi havuza gircem

Havuz mu bana gircek
EXXE (7/8/2011 11:22:00 PM)
Yukaridaki tüm olumsuz yorumlara katiliyor. Buraya büyük........................................................................................................... bosluk birakiyorum ki benden sonrakiler doldursun
palaska (7/13/2011 8:47:00 AM)
akil var mantik var.. yeni bir hizmet vericeksen insanlari (özellikle ögrencileri) korkutacak bir fiyatla baslayip müesseseni bos tutmaktansa, uygun - gerekirse kârsiz bir fiyatla baslayip gelen-giden miktarini arttirmak ve o havuzun sadece havuzdan geçirelim mantiginda degil, tony's in servisini havuz basina da çekerek hizmetini sundugu bir yer daha haline getirip müsteri kapasitesini arttirmak en mantiklisi.. bu fiyatlari belirleyen arkadas tony's e iyilik mi kötülük mü yaptigi belli degil..
MATKAPP (7/13/2011 1:06:00 PM)
buzlu badem bile yokmuss... :s 150 gayme çok..
Aras81 (7/17/2011 9:05:00 PM)
Simdi birakin ayligi, Tek giris ücreti ne kadar onu söyleyin ???
chemistryislife (7/18/2011 1:34:00 AM)
ögrenci girisi 10,disardan 20
YORUM EKLE
YILDIZZ ARAMA