* YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - GAYRİRESMİ ÖĞRENCİ ORTAMI
Soru-Cevap DİR HABER SERİİLAN
YILDIZZ DÖK İÇİNİ RAHATLA (DİR)
0 Puan, 19 Yorum

atandım ama çalışamayacağım


kpss ıle bayındırlık bakanlıgına atandım ama yuksek lısans yaptıgım ıcın calısamıyorum. mudur yuksek lısans ıcın ızın vermedı. sımdı yuksek lısansı bırakma gıbı durumum yok bırakmam yanı bu seferde hakkımla kazandıgım yerde calısma hakkımdan oluyorum. napayım nedeyım napmalıyım.
» DESTUANA » 9/24/2010 10:32:00 PM | 758 görüntüleme |
sariçizmelimehmetaga (9/24/2010 10:33:00 PM)
tayin felan?yıldıza geçme bi durum:S


olmuo mu:s
wife affair my husband cheated on me women who cheat on husbands
n/a (9/24/2010 10:34:00 PM)
müdür seni kıskanıyor baba
n/a (9/24/2010 10:35:00 PM)
müdüre bi ayar vermek lazım.. adam lazımsa söyle çekinme..
DESTUANA (9/24/2010 10:36:00 PM)
yok gecıs yok. ıllakı bayındrılıkta calısacagım. bılecık bayındırlık. aslında tanıdıgınız varsa yardımcı olabılrsınız. dıyarbakır bayındırlık ıl muduruymus 2 aydır bılecıkte gorev yapmaktaymıs mudur bey. adam ıyı bırısı nıye ızın vermedı anlamdım. bılecık ıcınde yapsan olurdu dıyor ama sehır dısına ızın veremem dedı.
wife affair women love to cheat women who cheat on husbands
n/a (9/24/2010 10:37:00 PM)
fesup dün sobette dövecek adam arıyoduk beraber gideriz işyeri nerde
because of... (9/24/2010 10:37:00 PM)
izin verilmesi lazım ya:S çoğu yer tölerans gösteriyor böyle durumda yazık olmuş üzüldüm adına
kfks+ (9/24/2010 10:38:00 PM)
bu devletin kurallarına uymak zorundasın. o müdür de bu kuralları uygulamak için var.

ola ki izin verdi ne yapcaksın her gün bilecik den kalkıp yıldıza mı gidecektin..

senin çözümün ne önce onu bi sunarsan daha iyi anlarız.
married woman looking to cheat i dreamed my husband cheated on me women who cheated
n/a (9/24/2010 10:38:00 PM)
bi iki sağlam adam bulalım gidelim arkadan vurmasınlar şimdi arka önemli..

önce gözünü korkutmayı deneriz baktık yemedi sırayla tek dalarız..
öperağlatır (9/24/2010 10:40:00 PM)
bende utandım ama calişacagim diye okuyorum dedim kötü yola düstü heralde:d
married woman looking to cheat click women who cheated
DESTUANA (9/24/2010 10:40:00 PM)
aslında sıyası baskı yaparsam ızın verırmıs oyle deıler. ama sımdı benı bırısı arasa su cocuga ızın ver yoksa şu şu dese bana ters teper. hadı ters tepmedı adam bana gıcık kapar.
artı pazartesı ve carsamba dersım evet gıdıp gelecegım. ben bunu goze aldım. bana 1 gun ızın versede yeter.
sıyası baskı yapmak cok ıtıcı geldı ama baska carem kalmıyor
DESTUANA (9/24/2010 10:43:00 PM)
hayır nıye sehır dısına ızın veremem dıyor. sehır ıcı tamam sehır dısı olmaz. nıye onu anlamadım
wife affair women love to cheat women who cheat on husbands
n/a (9/24/2010 10:44:00 PM)
biz herzaman senden yanayızda haftanın 3/5 çalışmıycan biraz fazla,ama yapabilirsen baskı yap sadece 2 gün çalışcan di mi
married woman looking to cheat i dreamed my husband cheated on me women who cheated
n/a (9/24/2010 10:45:00 PM)
gidip de dönmemek dönüp de görmemek var ondan bence.. gözü önünde olmanı istiyor demek ki.. belli ki babacan bi adam..
öperağlatır (9/24/2010 10:45:00 PM)
bence veni vidi vici
married woman looking to cheat women who love to cheat women who cheated
n/a (9/24/2010 10:47:00 PM)

hocanlarla konuşsan dicem ama kesin onlar da uyuzluk yapar izin vermezle r:(

seni cok iyi anlıoyurm :/

DESTUANA (9/24/2010 10:47:00 PM)
yok hocam 2 gun ders 3 gun degıl kı. bana 1 gun ızın versede yeter. ben bı hafta pazartesı bı hafta carsamba gıderım. oda yeter bana. ama ızın veremem dedı.
n/a (9/24/2010 10:49:00 PM)
bence bmc

benideal (9/24/2010 10:54:00 PM)
çalışma boşwer yan gel yat, alacağın sıfat bu nasılsa her türlü
DESTUANA (9/24/2010 11:02:00 PM)
sıfat aynı da para aynı degıl be hocam. mezunuz artık. babadan para alması cok zor gelıyor. mezun olunca anlarsınız. subattan berı mezunum allaha sukur calsıtım sımdıye kadar ama bıraktım bayındılrık olunca bu seferde karsıma mudur cıktı. babanın yanında para kazanmadan zoruma gıdıyor. evlılık desen yakındır. zor da ne zor. mezun olmadan dayınızı ayarlayın. dayısız pıyasada ıs yok. iş bulmayın dayı buılun basta kı ıse gıresınız. pıyasa boyle olmus. keske olmasaydı. cok dokunuyor. o kadar kalıfıye oldugumu dusunuyorum ama gel gorkı dayıdan kaybedıyoruz.
YILDIZZ ARAMA