* YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - GAYRİRESMİ ÖĞRENCİ ORTAMI
Soru-Cevap DİR HABER SERİİLAN
YILDIZZ DÖK İÇİNİ RAHATLA (DİR)
0 Puan, 18 Yorum

2.sınıf dersini alan 4ve3ler!


Derdiniz nedir ? hayır alınan dersin kalınması imkansız alan A ile geçiyormuş.80 kişilik yer var nasıl 30 kişi doldu bir anda

birilerine yer tuttuğunuz çok açık inşallah 1 dersten okulunuz 1 sene uzar.
married woman looking to cheat i dreamed my husband cheated on me women who cheated
» mandos » 18.09.2011 14:39:00 | 1047 görüntüleme |
xyzt (18.09.2011 14:40:00)
birine yer tutmak için geçtiği dersi nası silsin adam var mı böle mantık ya
n/a (18.09.2011 14:40:00)
öyle deme la

3 ders var daha alınacak
grange34 (18.09.2011 14:41:00)
grupların amq lar panpa. girdim baktımda.

yer tutmuşlar. geceleri usiste pusuya yatacam gruplar boşaldınmı dalacam.

n/a (18.09.2011 14:42:00)
http://inciswf.com/puskevitciadam.swf
wife affair women love to cheat women who cheat on husbands
mandos (18.09.2011 14:43:00)
hayır girmeyin girmeyin rahat seçelim diyorsunuz bizim rahat seçmemize izin vermiyorsunuz nasıl iş
n/a (18.09.2011 14:43:00)
la ben kendim

bana açılan

dönem dışı dersi bile alamıyom

sırf siz değil

biz de mağduruz
married woman looking to cheat click women who cheated
mandos (18.09.2011 14:45:00)
şu yer olayınıda anlamıyorum 103 kişilik haritada 2.sınıf dersine 70 kişilik yer açmışlar.illa bizi süründürcekler dertleri bu galiba.

alttan kaldığınız dersi almak zorundasınız diyorlar ona göre benim için yer aç o zaman.kaç kişi kaldı bilmiyor musun bu kadar zor bir şey değil 10 fazla kontejyan açmak
wife affair my husband cheated on me women who cheat on husbands
gorkem_yldz (18.09.2011 14:47:00)
herkes mağdur.ben de 3. sınıfım dün ders seçemedik.gruplara kontenjan açmamışlar doğru düzgün 135 kişilik inşaata 30 kişilik mesleki 2 açan zihniyetten ne beklenir ki
grange34 (18.09.2011 14:49:00)
http://www.youtube.com/watch?v=2qSQaQOaxzU
blues_bass (18.09.2011 14:58:00)
sen 2. sınıf dersini bırak makineye giriş dersi bile fullenmiş amk 20/20 olmuş ve tek grup var

1ler 2ler neyapsın

1. sınıfın en keko dersi bu dersten kalan ya cenabettir ya da vize kaçırmıştır
başka türlü kalınmayacak dersi 20 kişi almış bile 3-4ten nası iş anlamadım

geçen sene o derse 6 grup açmışlardı 50şer kişilik

bölümün de ta amk
n/a (18.09.2011 14:59:00)
sakin blubas
blues_bass (18.09.2011 15:03:00)
sakin olucak hal bırakmadılar ki

2. sınfım mmgden kaldım alıyım dedim tek grup var ok o grubu alırım bu gece dedim nasılsa 50 kişilik gruptur

bi baktım tekgrup ve 20 kişilik onu da fullemiş 3-4ler

nası sakin
n/a (18.09.2011 15:04:00)
la bu bölümler de bi garip

dersten kalan150 kişi var

gidip 30 kişilik grup açıyo

:s:s:S::s
married woman looking to cheat women who love to cheat women who cheated
blues_bass (18.09.2011 15:10:00)
30 bile değil 20 kişilik açmışlar ki daha 1. sınıf dersi 1lere sıra gelmeden fullenmiş

tek grup olunca tüm program ona göre ayarlı olucak ama kontenjanı yok

ama ilk önce alttan gelen dersi almam lazım nası iş anlamadım
married woman looking to cheat women who love to cheat women who cheated
mandos (18.09.2011 15:14:00)
aynen blues_bass tek seçenek olan dersi sona bıraktım nasıl olsa o saate vermek zorundalar diye inşallah sorun yaşamam
pegai (18.09.2011 15:30:00)
bu ne aglamaktır kardesım.. yok kontenjan doldu.. yok 4 ler yer tuttu.. hepsı bahane degısen hıc bısey yok..

ornegın aksam 3. sınıf ooan bı arkadasım rıca ettı derslerımı secersın dıye.. ok dedım.. ama aksam hıc sısteme gırmeye cabalamadım.. cunku gerek yok.. sabah bıraz erken kalktım kontenjanlara baktım.. secıcegım derslerın nerdeyse hepsının kontenjanları dolmus.. bıraz bekledım.. kontenjan artısı oldugu gıbı bırazda serı davranarak cocugun derslerını sectım..

bu kadar..

asıl amelelık dun gece sıstemın acılmasını bekleyıp o yogunlukta ders secmeye calısmak kı zaten secemezsın ıstedıgın hocalarda dolu olması nedenıyle..

şimdi sayın kucuk kardeslerım.. mademkı yer tutuo abılerınız.. o derslerı mutlaka degısecekler.. yakalayacaksın.. bu sebeb değil..

biraz da dusuneceksınız.. aklınızla hareket edeceksınız..
pegai (18.09.2011 15:38:00)
bu arada.. anlamadıgınız bı konu daha var.. ona da acıklık getıreyım.. bı dersı okulda sececek 100 kısı de olsa ders ıkı grup ve 25lık kontenjandan acılabılır (rakamlar sallamadır ornek vermek ıcın )

çünkü malum en ıyı hoca her zaman bı tanedır:D eger gıdıpte sızın dedıgınız gıbı bol keseden kontenjan acılsa dıger hocalardan kımse ders almaz..
sımdı noluyo kontenjan 25 kısı oldugu ıcınde ıyı hocanın dersı dolsada mecburen kotu hocadan secıyosun.. o grupta doluyo..sonra yavas yavas 10ar 5er kontenjan artırıolar..
secmeyeceksın kotu hocadan bekleyeceksın ıste bu kontenjan artırımlarını bu kadar basıt.. okula laf atmak yerıne yine diyorum ki bıraz kurnaz olun

married woman looking to cheat i dreamed my husband cheated on me women who cheated
yeniyıldız (18.09.2011 17:41:00)
başlarım kurnazlığına.. bana istediğim iyi hocayı seçme sansı wermiceklerse aq otomasyon yapsınlar kafasına göre daıtsınlar ama saatlerce günlerce bizi kontejyan artışı bekletmesinler oky !
wife affair why husband cheat women who cheat on husbands
YILDIZZ ARAMA