* YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - GAYRİRESMİ ÖĞRENCİ ORTAMI
Soru-Cevap DİR HABER SERİİLAN
YILDIZZ DÖK İÇİNİ RAHATLA (DİR)
5.5 Puan, 30 Yorum

Atatürk Müslüman değildi


Ne diyor meclis açılış konuşmasında

"fakat bu prensipleri gökten indiği sanılar kitapların dogmalarıyla asla bir tutmamalıdır."
""biz ilhamımızı gökten ve gaipten değil doğrudan doğruya bizzat hayattan almış bulunuyoruz"
burada da inanamayanlar için kendi sesinden videosu var.

http://www.youtube.com/watch?v=lYRlzAsfpdY&feature=related

ve burada
http://millicumhuriyet.wordpress.com/2012/03/30/ataturkun-yazdigi-tarih-kitabi-ve-peygambere-hakaretler/
1931 de kendisinin yazıp devlet matbaasına bastırdığı okullarda okutulan tarih kitabı var.

Tüm bunları dinleyip okuyupta atatürk çok dindar bir adamdı diyenler olabilir, onları kaale almayınız (:
» n/a » 11/17/2012 9:09:00 PM | 1303 görüntüleme |
n/a (11/17/2012 9:10:00 PM)
bunları yazdın diye asarlar seni :D
n/a (11/17/2012 9:14:00 PM)
Çok da skimdeydi...
saykopatikpsikopat (11/17/2012 9:16:00 PM)



Atatürk dinsizdi, masondu, sebataistti, alkolikti, kadına düşkündü, eşcinseldi


size ne oğlum? tüm bunlardan size ne?


Bu yukardakiler sizi şuan 1 gr ilgilendirir mi?

Adama bir günden bir güne şükür ettiniz mi?Dua ettiniz mi de kalkmış karakterini sorguluyosunuz?

Ayıptır arkadaş..


married woman looking to cheat i dreamed my husband cheated on me women who cheated
yunusemre (11/17/2012 9:23:00 PM)
Yahu her içki içen, eğlenen gavursa yandı bizim gençlik:) tamam doğru değildir ama insan bir de kendine bakar önce...bir de şunu söyleyeyim sana bana yükleseler o sorumluluğu değil içki içmek tinerci olurduk emin olun
n/a (11/17/2012 9:26:00 PM)
Müslüman olmadığı gizlenen bir şey değil ki zaten bunu üni okuyan herkes bilir (diye düşünüyorum).

Hayır şunu anlamıyorum sanane yani müslüman olmayınca ne oluyor? Müslüman olmadığı için yaptıklarının alayını siliyor muyuz?
n/a (11/17/2012 9:35:00 PM)
youtube çu gençlik...
burayabirbak (11/17/2012 9:47:00 PM)
Atatürk dindardı demiyorum...Ama afrodite tapmak varken el-ilaha tapmak biraz saçma...Hadi onu geçtim en azından promethusa tap (o ki insanlar için ateşi tanrılar katından çalıp,çiğerlerinin kargalar tarafından oyulmasını göze alandır)
Boyner (11/17/2012 10:58:00 PM)
Benim bir dinim yoktur diye kendi el yazısı ile yazmış olduğu yazılar ve hatıratlar var... Neyi tartışıyoruz ki kendi tercihidir. İsterse ineğe bile tapabilir. Ölmüş gitmiş adam ama bazı kişilerin çıkıp Atatürk çok dindardı, veli, evliya filandı demelerine de bi yerimle gülerim.

Doğrudur din aleyhine birçok icraatı var, dini yıkmaya ve dinsizliği empoze etmeye yönelik bir sürü faaliyette bulunmuş ama bunu da inkar etmemiş, gizliden gizliye yapmamış. Açıktan açığa biz anayasayı Kur'ana göre değil, kendi anlayışımıza göre yazdıkta diyebilmiştir.
n/a (11/17/2012 11:46:00 PM)
@M8R-9c5f8n :) bırak assınlar.
@avomat bilgi bilgidir nereden geldiğinin ne önemi var.

@saykopatikpsikopat
Biz adam dinsiz diyoruz sen diyorsun bir gün dua ettin mi ona merak etme müslümanken senden çok etmişimdir. Ama dinsiz bir adama dua edilir mi, sen hiç kuranı açıp okumadın mı a müslüman?
Burada anlatmak istenilen konu atatürkün kişiliği değil,
müslüman bir toplum üstüne kurulan bu devletin kurulmasına dinsiz bir insanın öncülük ettiğidir ve bu ülkede ne yazık ki hala dinsizlik küfür, sapkınlık olarak değerlendiriliyor.
bu devletin başbakanı çıkıpta dinsizlerle tinercileri bir tutabiliyor,
vekili ateistlerden topluma hiç bir fayda gelmez diyebiliyor.
n/a (11/18/2012)
"bilgi bilgidir nereden geldiğinin ne önemi var" e zaten şu cümleyle kendi topuğuna ateş ettin. İyi geceler.
n/a (11/18/2012 12:13:00 AM)
yok okadarda olmaz onu kastedmiyor diyordum içimden ama montaj diyorsun yani :) dudak okumayı öğrenebilirsin

ya da

al kapı gibi devlet kaynağı

http://www.tbmm.gov.tr/tarihce/ataturk_konusma/5d3yy.htm

en alttan 3. satırı oku bakalım okuduklarınla dinleyip izlediklerin arasında benzer bir bağ kurabilecek misin

bunada yalan dersen, sana haplarını almayı unutmuşsun derim :)
n/a (11/18/2012 12:27:00 AM)
ben senin cümlene yorum yaptım. Sen olayı başka tarafa çektin ona göre. Şimdi, kendini tatmin ettiğin şey mahremiyete girer. Ben de sana balıkesir hutbesini versem atatürk dindardır desem ne olacak? Hem Atatürk dindar olsa ne olur ateist olsa ne olur? Bu onun yaptıklarını değiştirir mi? Sana dini islam olan bir cumhuriyet bırakmış. Daha ne? Bro çok boş bir tartışma.
married woman looking to cheat women who love to cheat women who cheated
burayabirbak (11/18/2012 12:38:00 AM)
afrodit gibi tanrı varken gerisi saçma be panpa.
married woman looking to cheat i dreamed my husband cheated on me women who cheated
n/a (11/18/2012 1:06:00 AM)
deneylenebilir gerçek bilginin kaynağı önemsizdir, bunun aksini iddia eden herkes deneyleyip kendi gözleri yada diğer duyu organlarıyla gerçekleri algılayabilir.
eski tarihsel bilgiler ise bize hiçbir zaman %100 doğru sonuçlar vermez, olay yaşanmış bitmiştir geriye kalansa o olayları yazılı kaynakları yazanların bakış açılarına ve dürüstlüğüne bağlıdır o yüzden kaynağın kime ait olduğu önemlidir, ancak burda önemli olan nokta kaynağın video şeklinde olmasıdır ve bu bir çok yazılı seninde bahsettiğin balıkesir hutbesi gibi yazılı vb. dökümanı geride bırakır, (ben balıkesir hutbesinde söylediklerine inanmıyorda değilim inanıyorum lakin
o şartlarda öyle konuşması gerekiyordu, ben dinsizim dese o dönemde neler olabileceğini her akıllı insan önceden kestirebilir.)

bu videoda montaj yapıldığına inananlar ise öyle olup olmadığını çeşitli kurumlardan test ettirebilirler, bununda ispatı mümkündür.
wife affair my husband cheated on me women who cheat on husbands
n/a (11/18/2012 1:30:00 AM)
bak şimdi: "deneylenebilir gerçek
bilginin kaynağı önemsizdir" gerçek gerçektir, gerçeğin deneyi yapılmaz. Gerçeğin kaynağı nasıl önemsiz olabilir? Sen nasıl deney yapabiliyorsun kaynağı önemsiz gerçekle? Bu cümle intihar olmuş. "bunun aksini iddia eden
herkes deneyleyip kendi
gözleri yada diğer duyu
organlarıyla gerçekleri algılayabilir vs vs vs" bir mahremiyetin açığa kavuşması ve ego patlaması yaşamak için kendini bu kadar kasmaya ne gerek var anlamadım. Sen atatürkün bütün ömrünü kenara koyup, 1 parağrafa dayanarak ateist diyorsan ben de balıkesir hutbesini göstererek dindardır diyorum senin için bir sorun olur mu?
n/a (11/18/2012 10:51:00 AM)
Arkadaş dalga mı geçiyorsun yahu, kendimi kasacak birşey yapmadım, egomu genellikle kalabalıklar içinde tokatlarım. Beni boyna kendime kıydırıp duruyorsun :) önce topuklarımıza sıktık şimdide kendimizi astık hadi bari bir zahmet buyrun cenaze namazıma :)

Gerçeğin deneyi yapılmazmış bu ülkenin eğitim sisteminden ancak bukadarı beklenebilir zaten.
Gerçeğin kaynağı nasıl önemsiz olabilir demişsin, kaynak derken fiili kaynaktan bahsetmiyoruz bilgi kaynağından bahsediyoruz
örnek olarak einstein atomun varlığını ispat etti, asıl önemli olan nokta einsteinın bunu ispat etmiş olması değil atomun herkes tarafından ispatlanabilen mantıksal bir yolunun bulunmuş olmasıdır yoksa einstein istediği kadar atom gerçekten var desin bilim nezdinde bir değeri olmayacaktır.
Cernde neyin deneyini yapıyorlar higgs bozonun var olduğu herkesçe bilinen bir gerçek değil mi, ya da dünyanın evrenin yaşını belirlemek için yapılan deneyler, ultraviyole ışınları herkesin gözleriyle algılanabilen bir gerçek, bunları herkes biliyor zaten bu bilim adamları neyin kafasındalar neyin deneyini yapıyorlarsa artık, herhalde onlarda benimgibi zihinsel masturbasyon peşinde (:
n/a (11/18/2012 11:30:00 AM)
git ünideki profesöre sor gerçeğin deneyi olur mu diye. Gerçek eğer gerçekse deneyi neden yapılıyor diye. Ben atatürk dindardır diyorum. Yallah.
n/a (11/18/2012 12:43:00 PM)
Neyse, sen konunun son satırında bahsettiğim insanlardansın,
salt bir taraf tutma makinasısın, kendi tavsiyeme uymazsam olmaz ;)
n/a (11/18/2012 1:14:00 PM)
gerçeği bilgi ile karıştırırsan ben de senin zihninde mastürbasyon yaparım :). hadi.
wife affair my husband cheated on me women who cheat on husbands
n/a (11/18/2012 2:42:00 PM)
Benim zihnim masturbasyon yapıyorsa sen kaybediyorsun demektir, daha ne dediğini bile bilmiyorsun bir de kalkmış zafer kazanmış komutan gibi gururlanıyorsun :) hakikaten gülünüp geçilecek adamsın. sen aç biraz kitap oku bilimsel bilgi ve gerçeklik hakkında ama istirham ederim önce tezleri sonra antitezleri oku ondan sonra sentez yap öylelikle tartışalım.
n/a (11/18/2012 3:20:00 PM)
Yanılmışım :) sen kitap felan okuma küfür et, kafa göz dağıt, kelle kopart.
wife affair my husband cheated on me women who cheat on husbands
n/a (11/18/2012 3:33:00 PM)
yaptığın saygısızlıktan başka bir şey değil ...
n/a (11/18/2012 3:35:00 PM)
Atatürke pislik atcam diye her şeyi yüzüne gözüne bulaştırdın. Otomatik bir davranışa bak "kafa dağıt, kelle kopart". Adam buraya atatürke ateist demek için de gelmemiş, direk cumhuriyetten hesap sormak istiyor keza tartıştığım şey gerçek ile bilgiyi karıştırması, acayıp cümleler kurması. hey yavrum hey...
married woman looking to cheat click women who cheated
n/a (11/18/2012 3:39:00 PM)
he öyle öyle...
n/a (11/18/2012 3:41:00 PM)
kaptan zafer kazandı :D .
n/a (11/18/2012 3:47:00 PM)
pardon ne kaptanı ya, komutan zafer kazandı :D
wife affair why husband cheat women who cheat on husbands
n/a (11/18/2012 4:07:00 PM)
hadi şimdi uzaklaş, ardına bakma :)
wife affair my husband cheated on me women who cheat on husbands
n/a (11/18/2012 4:09:00 PM)
hadi eyw :)
n/a (11/18/2012 6:27:00 PM)
elin fransızı ingilizi yedi ceddini öldürene kadar sikseydi hoşunuza giderdi tabi.

bizim milleti siken yaranıyor.
n/a (11/18/2012 7:27:00 PM)
Ne diyorsun arkadaş önce iyice bir oku ondan sonra konuş,
Atatürkün Müslüman olmaması benim için bir sorun teşkil etmiyor bilakis eski bir müslüman olduğum için beni mutlu ediyor.
Toplumda herzaman dinsizlere hakaret ediliyor, gavur deniyor kafir deniyor ötekileştiriliyor. ancak varlık sebebimiz olan ve çok sevdiğimiz Mustafa Kemal gibi bir dahî'nin dinsiz olması belki bir nebzede olsa onları düşünmeye iter diye bunları deklare etme gereği gördüm.
YILDIZZ ARAMA