* YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - GAYRİRESMİ ÖĞRENCİ ORTAMI
Soru-Cevap DİR HABER SERİİLAN
YILDIZZ DÖK İÇİNİ RAHATLA (DİR)
4,25 Puan, 34 Yorum

EskilereDiR


Burada sanki zaman durmuş:)) Eskilerden kim var ^^
» kuntakin.. » 17.11.2018 19:06:00 | 2087 görüntüleme |
admin (19.11.2018 07:55:00)
e ben varim ..
uveyadam (26.11.2018 22:55:00)
Bir miktar da ben varım, ara ara gelip giden...
kuntakinte. (28.11.2018 19:10:00)
Üveyadam seni gördüğüme çok sevindim :)) mezun olduktan sonra girdim mi siteye hatırlamıyorum ama senin yol gösterdiğini hatırlıyorum bazı konularda :)

Derya hanım seni hatırlamıyorum malesef:/
uveyadam (28.11.2018 23:29:00)
@kuntakinte.

Bir zamanlar bayağı aktif olmama rağmen ben de Derya Hanım'ı hatırlayamadım.

Ama 2015'te şöyle bir DIR açmış ve seni de yad etmişim:

https://yildizz.com/diryorum.asp?did=63954&eskiden-buralar-hep-dutluktu-
kuntakinte. (29.11.2018 00:11:00)
@uveyadam

Duygulandırdın :) teşekkür ederim yad ettiğin için. Eee napıyorsun ne ediyorsun hayat nasıl? İstersen mesaj at ben mail adresini unuttum senin çünkü sanırım:)
uveyadam (29.11.2018 18:55:00)
Her şeyi geride bırakıp memleketime döndüm. Şimdi geri dönmek istesem de o fırsatı ya da cesareti bulamıyorum.

Mail adresim değişti. Ama mesajla iletişim bilgilerimi atayım.
aeg (05.12.2018 21:23:00)
yazmak için geç mi kaldım kunta??
kuntakinte. (05.12.2018 23:31:00)
Yooo:)) naber aeg can? Nasıl gidiyor hayat^^
bugli (05.12.2018 23:48:00)
Ben yokum.
aeg (10.12.2018 17:09:00)
@kunta, iyi diyelim iyi olsun. iş güç peşinde koşuyoruz, bir yanda da yüksek var. sende ne var ne yok, nasıl gidiyor :) ben bir daha yildizz'a girmezsin diye düşünmüştüm çoooook eskilerde
beyin (13.12.2018 20:18:00)
ben de eskimişim :D 2002 hazırlık - 2003 kimya :D
glcglc (14.12.2018 12:00:00)
Eski demesek yaaa....Ben de kimya mezunuyum...2003 kimya....
glcglc (14.12.2018 12:04:00)
2003 de mezun olmuş gibi oldu bu da. O kadar değil arkadaşlar 2003 lisans başlangıç yani... :)))
Heathh (17.12.2018 14:24:00)
Ich bin auch hier! :)
VooDoo ChilD (19.12.2018 01:22:00)
ben de varmışım. yıllar sonra bir baktım da, ölmüş :)
kuntakinte. (21.12.2018 00:30:00)
Aegcim beni iş de bıraktı yüksek lisans da :) rölantide bekliyorum..:) niye girmiyim yahu o kadar teşviki mesaimiz oldu :d

Ooo benden daha eskiler de varmış ^^
KualaLumpurB (21.12.2018 15:37:00)
oo kunta. naber?
kuntakinte. (21.12.2018 19:51:00)
Kuiiiiii! İyidir senden naber:)
KualaLumpurB (23.12.2018 10:45:00)
Ben de iyiyim. valla gorunce selamliyim dedim:) nerelerdesin ne yapiyosun
kuntakinte. (23.12.2018 15:34:00)
İyi ettin :)) sizleri görmek canlı kanlı eski dostlarımı görmüşüm gibi hissettirdi.

Ne yapayım 3 ay öncesine kadar İstanbul’da çalışıyordum. Kriz bizi de etkiledi işsiz kaldım memlekete döndüm. Sen napıyorsun ? Nasıl gidiyor hayat:)
KualaLumpurB (24.12.2018 17:14:00)
hadi ya. iyi olmamış. ya da arada bi es güzel olmuştur belki

napayım valla devam. çalışmaca koşturmaca yorulmaca dinlenememece :D memleket havası estir gelsin ordan
epsilon-delta (26.12.2018 00:05:00)
beeeeeeeeeeeeeeeeeen xd
kuntakinte. (26.12.2018 22:09:00)
Gönderiyorum havaları:) unutma buradaki bir kelebek kanadı çırpıntısı orda fırtınaya dönüşebilir:p aasannahajavagbab
n/a  (28.12.2018 06:28:00)
bi kaç yıl arayla dönüp bakıyorum ben de zaman durmuş hakikaten
iyi de olmuş
beter olsun
selaminyum
n/a  (28.12.2018 06:32:00)
has nicktirim ama n/a olarak kaldım bakın bu çok enteresan
galantine (05.01.2019 21:18:00)
you still have time.
 n/a  (09.01.2019 13:52:00)
selam ben de geldim :)
mehmetG (09.01.2019 14:10:00)
çok eski olmasam da (:
gardop fuat (12.01.2019 13:49:00)
hay 2008-2012.
kozbijan (05.02.2019 22:39:00)
USİS zamanı bile ziyaret eden, hoca/grup soran, sabahlayan tayfa bitmiş :(
metalhammer (07.02.2019 18:17:00)
hay eskiler 2009 mezununuz geldi
poççik (19.02.2019 13:30:00)
Eskilere niye dir atıyorsunuz, yenilere atın. Bu dir Allah'ın izniynen en az 6 ay daha burda. Hatta burada bir sonraki nesle öğüt verebilirsiniz :::::)
Mustt_Excalibur (02.05.2019 17:45:00)
hi admin asl?
YILDIZZ ARAMA