* YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - GAYRİRESMİ ÖĞRENCİ ORTAMI
Soru-Cevap DİR HABER SERİİLAN
YILDIZZ DÖK İÇİNİ RAHATLA (DİR)
4.25 Puan, 32 Yorum

EskilereDiR


Burada sanki zaman durmuş:)) Eskilerden kim var ^^
» kuntakin.. » 11/17/2018 7:06:00 PM | 957 görüntüleme |
admin (11/19/2018 7:55:00 AM)
e ben varim ..
uveyadam (11/26/2018 10:55:00 PM)
Bir miktar da ben varım, ara ara gelip giden...
kuntakinte. (11/28/2018 7:10:00 PM)
Üveyadam seni gördüğüme çok sevindim :)) mezun olduktan sonra girdim mi siteye hatırlamıyorum ama senin yol gösterdiğini hatırlıyorum bazı konularda :)

Derya hanım seni hatırlamıyorum malesef:/
uveyadam (11/28/2018 11:29:00 PM)
@kuntakinte.

Bir zamanlar bayağı aktif olmama rağmen ben de Derya Hanım'ı hatırlayamadım.

Ama 2015'te şöyle bir DIR açmış ve seni de yad etmişim:

https://yildizz.com/diryorum.asp?did=63954&eskiden-buralar-hep-dutluktu-
kuntakinte. (11/29/2018 12:11:00 AM)
@uveyadam

Duygulandırdın :) teşekkür ederim yad ettiğin için. Eee napıyorsun ne ediyorsun hayat nasıl? İstersen mesaj at ben mail adresini unuttum senin çünkü sanırım:)
uveyadam (11/29/2018 6:55:00 PM)
Her şeyi geride bırakıp memleketime döndüm. Şimdi geri dönmek istesem de o fırsatı ya da cesareti bulamıyorum.

Mail adresim değişti. Ama mesajla iletişim bilgilerimi atayım.
aeg (12/5/2018 9:23:00 PM)
yazmak için geç mi kaldım kunta??
kuntakinte. (12/5/2018 11:31:00 PM)
Yooo:)) naber aeg can? Nasıl gidiyor hayat^^
bugli (12/5/2018 11:48:00 PM)
Ben yokum.
aeg (12/10/2018 5:09:00 PM)
@kunta, iyi diyelim iyi olsun. iş güç peşinde koşuyoruz, bir yanda da yüksek var. sende ne var ne yok, nasıl gidiyor :) ben bir daha yildizz'a girmezsin diye düşünmüştüm çoooook eskilerde
beyin (12/13/2018 8:18:00 PM)
ben de eskimişim :D 2002 hazırlık - 2003 kimya :D
glcglc (12/14/2018 12:00:00 PM)
Eski demesek yaaa....Ben de kimya mezunuyum...2003 kimya....
glcglc (12/14/2018 12:04:00 PM)
2003 de mezun olmuş gibi oldu bu da. O kadar değil arkadaşlar 2003 lisans başlangıç yani... :)))
Heathh (12/17/2018 2:24:00 PM)
Ich bin auch hier! :)
VooDoo ChilD (12/19/2018 1:22:00 AM)
ben de varmışım. yıllar sonra bir baktım da, ölmüş :)
kuntakinte. (12/21/2018 12:30:00 AM)
Aegcim beni iş de bıraktı yüksek lisans da :) rölantide bekliyorum..:) niye girmiyim yahu o kadar teşviki mesaimiz oldu :d

Ooo benden daha eskiler de varmış ^^
KualaLumpurB (12/21/2018 3:37:00 PM)
oo kunta. naber?
kuntakinte. (12/21/2018 7:51:00 PM)
Kuiiiiii! İyidir senden naber:)
KualaLumpurB (12/23/2018 10:45:00 AM)
Ben de iyiyim. valla gorunce selamliyim dedim:) nerelerdesin ne yapiyosun
kuntakinte. (12/23/2018 3:34:00 PM)
İyi ettin :)) sizleri görmek canlı kanlı eski dostlarımı görmüşüm gibi hissettirdi.

Ne yapayım 3 ay öncesine kadar İstanbul’da çalışıyordum. Kriz bizi de etkiledi işsiz kaldım memlekete döndüm. Sen napıyorsun ? Nasıl gidiyor hayat:)
KualaLumpurB (12/24/2018 5:14:00 PM)
hadi ya. iyi olmamış. ya da arada bi es güzel olmuştur belki

napayım valla devam. çalışmaca koşturmaca yorulmaca dinlenememece :D memleket havası estir gelsin ordan
epsilon-delta (12/26/2018 12:05:00 AM)
beeeeeeeeeeeeeeeeeen xd
kuntakinte. (12/26/2018 10:09:00 PM)
Gönderiyorum havaları:) unutma buradaki bir kelebek kanadı çırpıntısı orda fırtınaya dönüşebilir:p aasannahajavagbab
n/a  (12/28/2018 6:28:00 AM)
bi kaç yıl arayla dönüp bakıyorum ben de zaman durmuş hakikaten
iyi de olmuş
beter olsun
selaminyum
n/a  (12/28/2018 6:32:00 AM)
has nicktirim ama n/a olarak kaldım bakın bu çok enteresan
galantine (1/5/2019 9:18:00 PM)
you still have time.
 n/a  (1/9/2019 1:52:00 PM)
selam ben de geldim :)
mehmetG (1/9/2019 2:10:00 PM)
çok eski olmasam da (:
gardop fuat (1/12/2019 1:49:00 PM)
hay 2008-2012.
kozbijan (2/5/2019 10:39:00 PM)
USİS zamanı bile ziyaret eden, hoca/grup soran, sabahlayan tayfa bitmiş :(
metalhammer (2/7/2019 6:17:00 PM)
hay eskiler 2009 mezununuz geldi
YILDIZZ ARAMA