* YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - GAYRİRESMİ ÖĞRENCİ ORTAMI
Soru-Cevap DİR HABER SERİİLAN
YILDIZZ DÖK İÇİNİ RAHATLA (DİR)
5.5 Puan, 82 Yorum

Yıldızlı Gençlik Nerelerde Takılıyor.


instagram facebook whatsapp üzerinde mi takılıyor arkadaşlar. biz buraları mecburiyetten mi kullanıyorduk yani. neredesiniz gençleerrrrr
» triger » 12/18/2019 10:17:00 PM | 1039 görüntüleme |
degisimsart (12/18/2019 11:17:00 PM)
selam başkan, eski günlerin resmen bir büyüsü vardı anlatmakla olmaz, yaşayan bilir! site için değil genel okul için konuşuyorum. resmen bi 5-10 sene uykuya dalıp geri gelmiş gibi oluyorum o günleri dejavu gibi yaşadığımda. galiba dünyadaki kötülükler daha azdı, hafızalarımız henüz kötü olaylarla dolmamıştı.
degisimsart (12/18/2019 11:19:00 PM)
cenk ben, anmak istemiyorum şimdi sen anladın, insanın keyfini kaçıran bir tip yüzünden hesabımı sildim, yeni üyelik açılmıyor kapatılmış, elde neyseki yedek varmış geri geldim.
triger (12/19/2019 12:25:00 AM)
şimdi sene 2007 ilk girdim yıldıza bayıldım siteye. abi herkes birbirine yardım ediyor. sohbet muhabbet. kakara kikiri dini, siyasi atışmalar, haxball turnuvaları. can87 vardı bi de.
https://yildizz.com/diryorum.asp?did=43709&haxball ben kurmuşum oyuınu mesela.
https://yildizz.com/diryorum.asp?did=43716&haxball-anisi-yildizz-com-) askere gitmeden 10 gün önce

haxball dirlerini gördüm hüzün geldi. haxballda takım kurup yıldız teknik falan yazmıştık :D
degisimsart (12/19/2019 4:47:00 PM)
2005-2010 arası efsaneydi
degisimsart (12/22/2019 11:55:00 AM)
nerdesin baskan, soruyu attın ortaya kaçtın
triger (12/22/2019 5:21:00 PM)
siteye bi sen giriyorsun bir ben giriyorum. napam.
degisimsart (12/22/2019 8:33:00 PM)
ist'ı, yıldızı, siteyi her şeyi övdün kayboldun
triger (12/22/2019 9:27:00 PM)
değişimşart sen manyak mısın bro. 7/24 burada mı takılayım.
degisimsart (12/23/2019 2:14:00 AM)
simdi bi cvp yazardim ama neyse
triger (12/23/2019 7:59:00 PM)
ver bakalım ne cevap vereceksin merak ettim
degisimsart (12/23/2019 8:34:00 PM)
yukarida argo kullanmissin insan yerine koyduk seni, agzimi bozdurucaksin
triger (12/23/2019 9:28:00 PM)
manyak mısın lafına argo deyip bana küfredeceksen hiç durma. siteye girmedim diye trip yapacaksan adam yerine de koyma beni. bu ney lan. ilk gün sana 50 defa sohbete gel dedim. bir defa girdin çıktın. ben de sana seni adam yerine koydum ağzımı bozduracaksın mı diyeyim.
degisimsart (12/23/2019 10:45:00 PM)
sohbete yazdik bekledik bekledik ses yok diger zamanlarda da girdim denk gelmedi, oradaki olayin icinde benim sana bi argo sozum mu var da karsilastiriyosun? burada ben argo kullanmana yonelik tepki gostermisim. ne tribi kiz isi onlar, ben baslik acacak kadar ilgilendin, konuyu ilerletmedin sonraki gunlerde ona yonelik laf olsun diye yazdim. 7/24 takilmani mi istedi biri senden hayirdir, neyse
degisimsart (12/24/2019)
neyse kusra bakma
degisimsart (12/24/2019 3:20:00 PM)
yani, yanlış algıladıysam, özür dilerim dostum.
degisimsart (12/27/2019 10:07:00 PM)
o güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler, denir o zmn ne denir, başka bi açıklama bulamıyorum... :)
triger (12/28/2019 11:48:00 PM)
ne kadar alıngansın sen. manyak mısın deyince küfür etmeye kalkıyorsun. manyak mısın lafını argo anlıyorsun. ne diyeceğimi bilemiyorum. şaşkınım.
degisimsart (12/29/2019 12:24:00 AM)
saskin kalmaya devam et.
degisimsart (12/29/2019 2:24:00 AM)
iyilikten anlamıyorsun
triger (1/2/2020 12:28:00 PM)
ne iyilik yaptın anlatır mısın. şaşkınlığımı ikiye katladın şu an.
degisimsart (1/4/2020 9:58:00 AM)
basligina ilk ve tek yorum yazan kisiyim, devaminda da efendi sekilde cevaplama yaptim, sohbete cagrildim girdim, psikolojisi bozuk cocuga karsi, .. kalkmiyordu vs gibi seyler yaziyordun, (gerci o da otesini de hakediyordu da) bu eksini katarsan iyi davrandigim ve dostluk ornegi gosterdigim ortada.
degisimsart (1/4/2020 9:59:00 AM)
:)))))))))))
avtomat1 (1/4/2020 12:19:00 PM)
bu siteyi kaderine bırakın gençler. buradan bulacağınız arkadaştan da hayır gelmez boşverin. reel dünyaya odaklanın. özellikle cenk sen. ben seni kayranın parodi hesabı felan zannediyordum meğer bildiğin gerçekmişsin oha. oğlum kendini reele odaklandır çalış vs. burada olmaz. burası sana depresif ruh hali katar.
degisimsart (1/4/2020 7:20:00 PM)
avtomat kafa dagtmaya geyik olsun diye 3-5 gunde bir bakiyorum siteye, iyi misin? ne ogudu veriyosun anlamadim, bu arada ben de seni kadin veya ortasi sandim yanlis anlama, bi yumusak yazilarin, kizmaca yok...
degisimsart (1/4/2020 7:26:00 PM)
ne iciyosunuz abicim siz, cidden merak ediyorum
degisimsart (1/4/2020 7:35:00 PM)
iki gülelim eğlenelim dedik, demez olaydık kafalar olmuş 1 milyon, burnumuzdan getirdiniz
degisimsart (1/4/2020 9:42:00 PM)
bu arada uzatmak isteymiyorum ardarda cvp olacak ama, şimdi gördüm çalış fln vs yazmışsın bilmişlik yapmışsın yine, tövbe tövbe ben özellikle işle ilgili nöbet zmnları telefondan giriyorum, birşey aradığımız yok, avtomat mısın nesin her kimsen, son cvplarını yaz, sonra benim yazdıklarıma cvp yazma daha. git o çeneni başkasına kullan,
avtomat1 (1/4/2020 10:13:00 PM)
aaaaa bak çok üzüldüm şimdi. seni kırmak istemedim canım benim sadece birkaç nasihat vereyim dedim o kadar. yani 3 cümleden o kadar anlam çıkar mı bilmem ama sadece senin iyiliğin için yazmıştım. sen yine istediğini yaz bana sorun değil :)
degisimsart (1/4/2020 10:19:00 PM)
3 cümle değil, önceden de kaç kere benzer şeyler yazdın, hala canım benim diyor, diyorum işte bi kırıklık var sende. adamın işi gücü yok ögüt veriyor bana, o da bilir bilmez, kimsin birader sen, bize girme diyosun sen girme niye giriyosun, bırak herkes kendi kararını alır. kanuna aykırı bişey varsa şikayet et bi yerlere yoksa sus, senden öğüt alacak değilim.
avtomat1 (1/4/2020 10:35:00 PM)
ulan ben sevgilimden bile bu kadar trip yemiyorum. bu neyin kafası manyak mısın oğlum sen? seni yaşça küçük gördüğümden o şekilde yaklaşıyorum. ha bu da benim mallığım olacakki sana karışmamam gerekirdi. bir de internette tanımadığın insanlara kırık, kadın erkek ortası vs. şeyler denir mi? ya benim kafam atar da seni savcılığa şikayet edersem? onun için tanımadığın insanlara yazarken dikkat et sabrımı da deneme
degisimsart (1/4/2020 10:37:00 PM)
yani sürekli aynı vıdı vıdıyı yaptığın için yazdım, ayrıca şuna dikkat et o psikolojisi bozuk çocuk beni sen sandı, sende beni o sandın, demekki ikinizde buranın tanınmışlarısınız, kimbilir ne kdr zmn geçirdiysen, ona rağmen gelmiş bana ahkam kesiyorsun, ben yeni yeni giriyorum, en son ta 5 sene önce girmişimdir o da 3-5 kere, şimdi öylesine denk geldi, hem kimseye hesap vermek zorunda değilim, söylediğin şeyler doğru olsa cvp vermiycem de, birde gelmiş özellikle sen fln diyor...ayranı yok içmeye, nasihat veriyor bir de. tövbe tövbe. yoluna bak kardeşim. seni gibiler olduğu sürece ztn ztn kimse kolay kolay girmez bu siteye
degisimsart (1/4/2020 10:49:00 PM)
internette tanımadığın insanlar mı ? gelip beni bulup bulup yazan sensin farkında mısın ? üstelik istemediğim halde, ulan kim? oğlum kim?
>: ben seni kayranın parodi hesabı felan zannediyordum (söylediğin kişi pskoljk hasta) meğer bildiğin gerçekmişsin oha. cvbım-> > ben de seni kadin veya ortasi sandim

sen sanmışsın ben de sanmışım. kimsin sen? ne diye bana yazıyorsun? savcılıga ben giderim asıl, haklı olan benim beni tehtid etmeye kalkmışsın bir de resmen, sabrımı da deneme diyerek.



degisimsart (1/4/2020 10:50:00 PM)
tanımadığı insanla zorla muhatap olup, üstüne sabrımı deneme demek nedir?
degisimsart (1/4/2020 10:54:00 PM)
sizin olsun siteniz de, her şey de.
degisimsart (1/4/2020 11:19:00 PM)
alışılmış burada gerginlik yaratılmaya resmen
degisimsart (1/5/2020 12:49:00 AM)
cvp hakkı bağlamında yazacaklarını yazarsın ardından lütfen bir daha bana yazma
degisimsart (1/5/2020 1:13:00 AM)
önceki başlıkta da benzer şeyler yapıp, bilmemne hanzo filmndeki bilmemne gibisin, ardından cvbını alıp, yine yok sana küfür edene genişsin fln yazmıştın, tanımıyorum etmiyorum seni, bir de tehtit etmek ztn suç, dikkat et çocuk yok karşında, yazılarını iyi oku hakaret vari yazıyorsun ben cevap veriyorum, belki senden büyüğümdür bunu da unutma
triger (1/7/2020 2:14:00 AM)
cenk yine denk durmuyon bee. atara atar gidere gider diyosun. helal sana yürü bee. bu arada ne nöbeti tutuyon. sağlıkçı mı oldun başka bir şey mi
triger (1/7/2020 2:16:00 AM)
yıldızdan sağlıkçı çıkardım ha farkında olmadan :D
triger (1/7/2020 2:18:00 AM)
ha bu arada iyilik olarak başlığıma yorum yapmışsın ya. yapmasan nolacaktı ki.
degisimsart (1/7/2020 2:33:00 AM)
sakaya vurma amacli yazdim onu, kendin durup dururken abartili konusuyorsun, kendininkini normal saniyorsun, karsiliginda bi laf isittigin anda inanilmaz agarina gidiyor
triger (1/7/2020 2:37:00 AM)
abartılı konuşmaktan kastın nedir cenk bey.
degisimsart (1/7/2020 2:50:00 AM)
ben ztn okulu ve o gunleri anma amacli bir baslik ve insanlar olur eskilerden tanidik bir iki kisiyi gorurum diye tahmin ederek iyi niyetimle yazdim, ama tamamen bambaska birsey cikti altindan, hic yazmadim say. senin yorumunu yanlis mi anladim diye ozur yazmisim safca yanlis falan anlamamisim o sozumu de geri aliyorum.
degisimsart (1/7/2020 8:08:00 AM)
yine de şunu diyeceğim; insan kırmaya gelmedim buraya, herkesin mizacı farklıdır, bunun uyuşmazlığı, kırılma olmasın.
triger (1/8/2020 1:33:00 AM)
kayraya karşı sevgi pıtırcığısın bize gelince manyak mısın dedim diye bi kaldırıp sokmadığın kaldı. ayrıca karşındaki insanın maksadının başka olduğunu nereden anladın.
degisimsart (1/8/2020 7:15:00 AM)
kardesim ne istiyosun benden söyle yapayım
degisimsart (1/8/2020 9:34:00 AM)
başlığına yorum yapıyoruz, hoşsohbet olsun; biriniz özellikle sen diyor girme diyor siteye, biriniz başlığıma yorum yapmışsın yapmasan ne olur diyor, amaç nedir, çocuk yok karşınızda
degisimsart (1/8/2020 9:44:00 AM)
yeri geliyor özür vs'de yazdık, iyi niyetimizi ortaya koyduk, hala başka yerlere gidiyor konu böyle neden?; eski yıldızlıları arıyorsun, misafirperverliğin üst düzey (!).., artık zmn harcamayacağım işim çok...sevgiler tüm yıldızlılara...
triger (1/9/2020 3:28:00 AM)
hocam bak şimdi ben siteye girme demedim beni de kastetmedin zaten ama muhatabı ben değilim o lafın. başlığıma yorum yapmışsın yapmasan ne olur dedim ama o olay durduk yere olmadı. iyilikten anlamıyorsun dedin ben de bana ne iyilik yaptın dedim sen de başlığına yorum yaptım dedin. ne diyeyim cenk çok teşekkür ederim iyi ki başlığıma yorum yaptın yapmasan halim ne olurdu. intiharın eşiğine sürükleniyordum mu demeliydim. bizim karşımızda çocuk yoksa senin karşında da (Allah şifa versin) kayra gibi psikolojik sorunları olan biri yok. başlığı açtın kayboldun dedin ben de manyak mısın hep burada mı takılacam dedim. sanki sövecek de kendini zor tutuyormuş gibi bi cevap verirdim ama diyorsun. ben de tutup sana manyak mısın lan sen yazmadım. yanlış anlama diye bro ekledim sonuna. hani biraz daha yumuşak şaka yollu bir şey olsun diye. ondan sonra kopardın beni. kayraya kaç defa sebgi pıtırcığı gibi cevap verdin ben bir manyak mısın dedim diye sövecektin az daha. dengesizlik değil mi bu cenk kardeşim.
degisimsart (1/9/2020 4:19:00 AM)
kardesim detaylı cevap icin sagol, değer görüp cevap vermem önemli, tesekkur ettim. yalnız diğer baslıkta psiko kişiye (Allah sifa versin benden de) birsey yazdın ona tekrar yazmayacanım buraya, ondan bende bana da bir anda manyak mısın yazınca devamında ileri gidersin diye bi parça ne oluyoruz diye tedirgin oldum, hayirdir diye yazdım. Diğer arkadaş için de bu şekilde, sadece bu başlık değil. Onun dısında sorun yok arkadaslar, belki de gecmiste cok kötü seyler yazarak herkesi önyargılı hale getirdi buraya giren kisiler, şimdi ben bana girme diyen arkadaşı da anladim tamam ama burası bir site burayı kötü ya da iyi kılacak kullanıcılar değil mi, etiketlemek, bir profil olusturmak genelleme bunlar, herkesi kapsamaz ki, beni kapsamıyor bunu anlatmaya calisiyorum. hani kötü sokaktan mahalleden geçersin, buralar kötü yerler derler ya ama burası bir site mahalle sokak değil :) giren kişiler değişir site de değişir. günde whatsapta 2 saat geçtiği oluyor. burada 1-2 kişi var onlara yorum yazmak gir yorum yaz çık 3-5 dk da buraya odaklanıp reele odaklanmadıgım anlamına da gelmiyor. bunları anlatmak istedim, etiketlendim bi anda ve cvp verdim. sorun yok, bunlar cok kücük önemsiz seyler, burada 1-2 gülüp eğlenip yapıp cıkmalıyız, ötesi zaman kaybı, yanlış mı?
degisimsart (1/9/2020 4:56:00 AM)
istenmeyen brşey yazana devamı gelmesin diye ben de cevaben olumsuz yazıyorum, biraz kişisel alan meselesi gibi düşünmeli, yani bu gerçek düşüncelerimin o olduğu veya karsımdakinin belirttigim gibi oldugu anlamına gelmiyor. ok kimse kırılmasın demem ondan.
degisimsart (1/9/2020 5:30:00 AM)
insallah bu polemige son veriyoruz değil mi ben artık buraya odaklanmak istemiyorum, muhtemelen sen/siz de
avtomat1 (1/9/2020 8:32:00 PM)
cenk olm adam sana manyak dedi lan. sana özür dilemeden peşini bırakma bence >:D
degisimsart (1/9/2020 10:44:00 PM)
avtomat, kimsin nesin diye şu siteye adını yazdım;

bu başlıktan: "Avtomat'ın bana 100+ saat ayırdığı ayrı bir gerçek. ..."
https://yildizz.com/diryorum.asp?did=64279&sizler-benim-egomu-tatmin-etmek-icin-varsiniz-(megalomandir)

bu da senin eski hesabından;
bu başlıktan: "K...Bir daha ona yorum yaparsam beni bulmak için elinden geleni yapacakmış. öküzü devirecek gücü varmış. adam ol başka sitede takıl diyor."
https://yildizz.com/diryorum.asp?did=61907&kayra-beni-tehdit-etti-lan

Musallat olma olayın geçmişte gelen bir karakteristiğinmiş, bilsem yazdıklarını ele alırken ona göre alırdım, geçmiş zihnisinir yazılarını görünce, o kişi dışında şu siteyi mesken edinmiş kişilerden biri oldugunu da öğrenmiş olduk. kardeşim sana rasgele ben senin oltana takılmam, yeni avlar bekle.:)

degisimsart (1/9/2020 11:14:00 PM)
takılıyorum bu arada.

bence bu başlık ve hatta hesaplar silinsin ve gerekiyorsa yeni hesaplar açılır,

yeni tanıyor olmasam sizleri, siz de beni böyle bir şey olmazdı, daha hoş görülürdü, bu konuşmalarda kötü bir şey yok,, yalnız bazen geç saat insan ve zihni yorulmuş, karşısındakini görmüyor duymuyor, yazıyı da gelişigüzel okuyunca, farklı algılayabiliyor, hepimiz için geçerli, önemli bir şey yok diyelim ve bunları geride bırakalım.
degisimsart (1/9/2020 11:20:00 PM)
başlıkları da takılma amaçlı ekledim yine, harbi bi gerçek hayattan kesit tadında mizah dönüyormuş.
sürç-i lisan oldu / olduysa vs. affedilsin...
degisimsart (1/11/2020 7:25:00 AM)
triger dengesizlik konusundaki olay şu, birincisi hic bi insan mükemmel değildir ancak sende psiko bozuk bi kişi olsan öyle (pıtırcıgıdegilse de sevgi dolu diyelim, koptum o yorumuna :) davranmaya calısırım, o kisiye davranısımla baskasına olanı bir tutmamalı. Normal bir kisiden özellikle üni sitesinde mezun kisiden daha da üst seviye bekler insan. Hemen baslangıcta değil de bi zaman sonra dostça niyetliliğini karşı tarafa iyice belli edip manyak mısın demek belki daha yerinde olabilirdi bi fikir. Onun dısında dostlar, olduysa da artık, tüm hatam icin af diliyor, ben de olan biteni affediyorum. Karsılıklı yanlıs anlamalar, ortada da hicbisey yok. Hepinize iyi calısmalar
triger (1/11/2020 1:03:00 PM)
cenk kardeşim mantak mısın sen. uzatmasan artık. seviyorum seni
avtomat1 (1/11/2020 7:16:00 PM)
o psikoya canım cicim yap, biz sana yol yordam göstermeye çalışınca da al sana bomba he mi?

cenk kardeşim ben seni sevmedim. cehennemin dibine kadar da yolun var.
triger (1/11/2020 10:22:00 PM)
harbi ha. kayra sövdükçe bizim cenk pıtırcık modunda devam ediyordu. sen psikolog musun birader. bak şimdi avtomatın gazına geldim. manyak mısın dedim diye sövecektin bana. hayırdır bilader. avtomat bu cenk de kayra değil ki mübarek buna neden yol gösteriyorsun. aklı başında birine benziyor.
degisimsart (1/12/2020 12:18:00 AM)
ilk yazan şahıs; adını anmayacağım artık; iyice kendini ortaya serdin, bedduanı (!) da ettin, hepsini kendine ettiğinin de farkında mısın? değilsin tabiki ama zamanla farkedersin. ben sana etmiyorum senin ettiğin zaten sana yeter. Sen nasihat seversin: tövbe etmek en faydalısı.

Triger son iki mesajı aynı kisi mi yazdı dedim, ne oluyoruz iyi misin? ben bu kadar açıklamayı kime yaptım? anlattık işte, tanımadığım bir kişi olarak görüyorken bir anda ters geldi dedim ya, normalde olsa gelmezdi dedim ya, uzatmayalım derken bir anda kendinle çelişiyorsun. Çok mu istiyordun manyak mısın demeyi özgürce, söyle yaz defalarca başka varsa onları da yaz rahatla, tepki vermeyeceğim ok, ne diyim sana.
degisimsart (1/12/2020 12:31:00 AM)
ayrıca dikkat ettim, cevap veriyorum duruluyorsunuz; önemli bir şey yok konu kapanmalı vs gibi sözler ettiğim anda bir anda tekrar konuyu geri açıp, atarlanmaya başlıyorsunuz.

bir de o psiko kişi için istediğime istediğimi yazarım sen de mi başkasına karışmaya başladın triger, ayrıca o kişiye ileri gittiğinde, bizi emin kılmazsan seni sikayet edeceğim de dedim, o da geri adım atıp açıklama yaptı zaten.

bence fazla uzadı bu konu artık yeter diyorum.
degisimsart (1/12/2020 3:34:00 AM)
bu arada, yorum - eleştiri vs açığım ancak küfür, hakaret, beddua edecek olan, madem bu kadar cesaret ediyor, kendine güveniyor, kendi gerçek ad soyadıyla yazsın.
triger (1/15/2020 10:40:00 PM)
cenkcim sen kayrayı hiiiç tanımıyorsun. kayra 99 defa tövbe edip 100 defa bozan bir adam. o yüzden ben şikayet ederim dedim falan kısmı hikaye.
ayrıca şurada goy goy yapıyoruz. sen çok takılıyorsun. olay bu. şurada yazdığımız bir tane dir var o da kapanmasın be.
degisimsart (1/16/2020 8:54:00 AM)
o elemanı anlatıyorsun baştan normal gibi yazıp muhabbet ilerleyince küfür ediyordu, kendini rezil ediyordu bişey değil de, kardeşim, goy goy eyvallah ben de aynı fikirdeyim de, yavaş yavaş dedik biz de bişey demedik.
degisimsart (1/16/2020 9:03:00 AM)
diğer kişi durduk yere bura seni depresif kılar dedi, ne oluyoruz dedik takmadık al hadi; olacağı yokken kendi o hale getirdi en son, kötü söz ve dilekleriyle de canımızı sıktı, gitti, neye yaziyim daha bu başlığa.
degisimsart (1/16/2020 9:15:00 AM)
neyse, hayatta her şeyde öğrenecek bir şeyler var, hepimiz için, bu da bu kapsamda yaşananlar olsun. görüşürüz gençler
triger (1/16/2020 11:10:00 PM)
gençler mi hooooop hayırdır bilader
degisimsart (1/17/2020 8:02:00 AM)
kardo benim işim var artık giremiyorum, giremiyceğm yani siz devam edin. görürüsz
degisimsart (1/17/2020 9:01:00 AM)
diğer arkadaş, çok üstüne gittiysem, yapımdaki sertlik yüzünden, sözlerimi ciddiye alma. bu konu geçmişte kaldı diyorum. ilerleyen zamanlarda görüşmek üzere
triger (1/17/2020 10:41:00 PM)
cenk ne işin var bilader laboratuvarda atom mu parçalıyon.
degisimsart (1/18/2020 10:02:00 AM)
triger başkan, burada ön yargıları kırmaya çalışıyoruz, lab ne ki
degisimsart (1/18/2020 10:04:00 AM)
ne demiş Einstein, " önyargıları kırmak atomu parçalamaktan zordur "
triger (1/20/2020 10:01:00 PM)
laf mı çarptın sen bana.
degisimsart (1/21/2020 9:08:00 AM)
yok be olum, manyak mısın bro
:)
degisimsart (1/21/2020 2:31:00 PM)
laf pıtırcıgı modunda devam ediyorsun sen de bro bu arada! kurtulamıyorum buradan bir türlü :)
Mustt_Excalibur (1/21/2020 3:41:00 PM)
Hepsini okumadım ama bu hareketliliğii özlemişiz.
triger (1/21/2020 8:51:00 PM)
heh lan şöyle be. manyağım ben azıcık. excalibur usis şifremi hatırlıyorum buraları mı unutcam :D
degisimsart (1/21/2020 9:51:00 PM)
eyvallah triger başkanım, hepimizin git gelleri oluyor :)) önemli olan sonunu iyi getirmek. bu arada hoşgeldin mustt-excalibur kardeşim. ortamı hazırladık buyrun gelin:)) ben gidemiyorum zaten burada kaldım :)
triger (1/22/2020 4:28:00 AM)
kal kal yıldızz iyidir. keşke hep canlı olsa.
degisimsart (1/22/2020 4:42:00 PM)
o yıllar heyecan veriyordu, şimdi eski tadı tuzu bulmak mümkün olur mu, zor :(
degisimsart (1/24/2020 8:54:00 PM)
triger, nerdesiniz olum, ne iş
YILDIZZ ARAMA