* YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - GAYRİRESMİ ÖĞRENCİ ORTAMI
Soru-Cevap DİR HABER SERİİLAN
YILDIZZ DÖK İÇİNİ RAHATLA (DİR)
5,5 Puan, 100 Yorum

Yıldızlı Gençlik Nerelerde Takılıyor.


instagram facebook whatsapp üzerinde mi takılıyor arkadaşlar. biz buraları mecburiyetten mi kullanıyorduk yani. neredesiniz gençleerrrrr
» triger » 18.12.2019 22:17:00 | 1583 görüntüleme |
triger (19.12.2019 00:25:00)
şimdi sene 2007 ilk girdim yıldıza bayıldım siteye. abi herkes birbirine yardım ediyor. sohbet muhabbet. kakara kikiri dini, siyasi atışmalar, haxball turnuvaları. can87 vardı bi de.
https://yildizz.com/diryorum.asp?did=43709&haxball ben kurmuşum oyuınu mesela.
https://yildizz.com/diryorum.asp?did=43716&haxball-anisi-yildizz-com-) askere gitmeden 10 gün önce

haxball dirlerini gördüm hüzün geldi. haxballda takım kurup yıldız teknik falan yazmıştık :D
triger (22.12.2019 17:21:00)
siteye bi sen giriyorsun bir ben giriyorum. napam.
triger (22.12.2019 21:27:00)
değişimşart sen manyak mısın bro. 7/24 burada mı takılayım.
triger (23.12.2019 19:59:00)
ver bakalım ne cevap vereceksin merak ettim
triger (23.12.2019 21:28:00)
manyak mısın lafına argo deyip bana küfredeceksen hiç durma. siteye girmedim diye trip yapacaksan adam yerine de koyma beni. bu ney lan. ilk gün sana 50 defa sohbete gel dedim. bir defa girdin çıktın. ben de sana seni adam yerine koydum ağzımı bozduracaksın mı diyeyim.
triger (28.12.2019 23:48:00)
ne kadar alıngansın sen. manyak mısın deyince küfür etmeye kalkıyorsun. manyak mısın lafını argo anlıyorsun. ne diyeceğimi bilemiyorum. şaşkınım.
triger (02.01.2020 12:28:00)
ne iyilik yaptın anlatır mısın. şaşkınlığımı ikiye katladın şu an.
avtomat1 (04.01.2020 12:19:00)
bu siteyi kaderine bırakın gençler. buradan bulacağınız arkadaştan da hayır gelmez boşverin. reel dünyaya odaklanın. özellikle cenk sen. ben seni kayranın parodi hesabı felan zannediyordum meğer bildiğin gerçekmişsin oha. oğlum kendini reele odaklandır çalış vs. burada olmaz. burası sana depresif ruh hali katar.
avtomat1 (04.01.2020 22:13:00)
aaaaa bak çok üzüldüm şimdi. seni kırmak istemedim canım benim sadece birkaç nasihat vereyim dedim o kadar. yani 3 cümleden o kadar anlam çıkar mı bilmem ama sadece senin iyiliğin için yazmıştım. sen yine istediğini yaz bana sorun değil :)
avtomat1 (04.01.2020 22:35:00)
ulan ben sevgilimden bile bu kadar trip yemiyorum. bu neyin kafası manyak mısın oğlum sen? seni yaşça küçük gördüğümden o şekilde yaklaşıyorum. ha bu da benim mallığım olacakki sana karışmamam gerekirdi. bir de internette tanımadığın insanlara kırık, kadın erkek ortası vs. şeyler denir mi? ya benim kafam atar da seni savcılığa şikayet edersem? onun için tanımadığın insanlara yazarken dikkat et sabrımı da deneme
triger (07.01.2020 02:14:00)
cenk yine denk durmuyon bee. atara atar gidere gider diyosun. helal sana yürü bee. bu arada ne nöbeti tutuyon. sağlıkçı mı oldun başka bir şey mi
triger (07.01.2020 02:16:00)
yıldızdan sağlıkçı çıkardım ha farkında olmadan :D
triger (07.01.2020 02:18:00)
ha bu arada iyilik olarak başlığıma yorum yapmışsın ya. yapmasan nolacaktı ki.
triger (07.01.2020 02:37:00)
abartılı konuşmaktan kastın nedir cenk bey.
triger (08.01.2020 01:33:00)
kayraya karşı sevgi pıtırcığısın bize gelince manyak mısın dedim diye bi kaldırıp sokmadığın kaldı. ayrıca karşındaki insanın maksadının başka olduğunu nereden anladın.
triger (09.01.2020 03:28:00)
hocam bak şimdi ben siteye girme demedim beni de kastetmedin zaten ama muhatabı ben değilim o lafın. başlığıma yorum yapmışsın yapmasan ne olur dedim ama o olay durduk yere olmadı. iyilikten anlamıyorsun dedin ben de bana ne iyilik yaptın dedim sen de başlığına yorum yaptım dedin. ne diyeyim cenk çok teşekkür ederim iyi ki başlığıma yorum yaptın yapmasan halim ne olurdu. intiharın eşiğine sürükleniyordum mu demeliydim. bizim karşımızda çocuk yoksa senin karşında da (Allah şifa versin) kayra gibi psikolojik sorunları olan biri yok. başlığı açtın kayboldun dedin ben de manyak mısın hep burada mı takılacam dedim. sanki sövecek de kendini zor tutuyormuş gibi bi cevap verirdim ama diyorsun. ben de tutup sana manyak mısın lan sen yazmadım. yanlış anlama diye bro ekledim sonuna. hani biraz daha yumuşak şaka yollu bir şey olsun diye. ondan sonra kopardın beni. kayraya kaç defa sebgi pıtırcığı gibi cevap verdin ben bir manyak mısın dedim diye sövecektin az daha. dengesizlik değil mi bu cenk kardeşim.
avtomat1 (09.01.2020 20:32:00)
cenk olm adam sana manyak dedi lan. sana özür dilemeden peşini bırakma bence >:D
triger (11.01.2020 13:03:00)
cenk kardeşim mantak mısın sen. uzatmasan artık. seviyorum seni
avtomat1 (11.01.2020 19:16:00)
o psikoya canım cicim yap, biz sana yol yordam göstermeye çalışınca da al sana bomba he mi?

cenk kardeşim ben seni sevmedim. cehennemin dibine kadar da yolun var.
triger (11.01.2020 22:22:00)
harbi ha. kayra sövdükçe bizim cenk pıtırcık modunda devam ediyordu. sen psikolog musun birader. bak şimdi avtomatın gazına geldim. manyak mısın dedim diye sövecektin bana. hayırdır bilader. avtomat bu cenk de kayra değil ki mübarek buna neden yol gösteriyorsun. aklı başında birine benziyor.
triger (15.01.2020 22:40:00)
cenkcim sen kayrayı hiiiç tanımıyorsun. kayra 99 defa tövbe edip 100 defa bozan bir adam. o yüzden ben şikayet ederim dedim falan kısmı hikaye.
ayrıca şurada goy goy yapıyoruz. sen çok takılıyorsun. olay bu. şurada yazdığımız bir tane dir var o da kapanmasın be.
triger (16.01.2020 23:10:00)
gençler mi hooooop hayırdır bilader
triger (17.01.2020 22:41:00)
cenk ne işin var bilader laboratuvarda atom mu parçalıyon.
triger (20.01.2020 22:01:00)
laf mı çarptın sen bana.
Mustt_Excalibur (21.01.2020 15:41:00)
Hepsini okumadım ama bu hareketliliğii özlemişiz.
triger (21.01.2020 20:51:00)
heh lan şöyle be. manyağım ben azıcık. excalibur usis şifremi hatırlıyorum buraları mı unutcam :D
triger (22.01.2020 04:28:00)
kal kal yıldızz iyidir. keşke hep canlı olsa.
triger (25.01.2020 16:07:00)
canım buradayım misafirim var evde çok giremiyorum. sen nerelerdesin
triger (27.01.2020 00:18:00)
teşekkür ederim iltifat ediyorsun. ayrıca anlamana da sevindim :D
triger (27.01.2020 23:10:00)
cenk bölüm neydi biladerim
triger (01.02.2020 22:48:00)
olur neden olmasın
triger (02.02.2020 00:23:00)
o ne demek öyle be. seni ben anlayamıyor.
KualaLumpurB (03.02.2020 03:32:00)
Gozum karardi. degisimsart arkadas bazen 1 saat arayla bazen 15 dk arayla arka arkaya 5 6 entry girmis. Sitemi buyuk. Adami takip edin havada birakmayin soylediklerini
triger (10.02.2020 21:37:00)
dalya yapalım gençler eksik kalmasın cenk naber kro
triger (10.02.2020 23:26:00)
dalya yapalım gençler eksik kalmasın cenk naber kro
triger (28.02.2020 12:42:00)
100 yapalım bari eksik kalmasın
YILDIZZ ARAMA