* YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - GAYRİRESMİ ÖĞRENCİ ORTAMI
Soru-Cevap DİR HABER SERİİLAN
YILDIZZ SORU&CEVAP
16 cevap

çok önemli rica ediyorum BURAYA bakın

arkadaşlar 1. sınıf bilgisayar detekli teknik resim alıcam makine 2. öğretimim usise girdim gruplardan baktım makine 1. öğretimden bakabiliorum derslere herneyse bilgisayar destekliteknik resim1 in orada weren koduyla bize werilen programdaki kodlar uyuşmmuyor bunun gibi dier derslerde uyuşmuyorr bu nedirrr
» yeniyıldız » 18.09.2011 18:12:00 | 596 kez okundu »
n/a (18.09.2011 18:14:00)
tam olarak hangi kodlar uyuşmuyor??
married woman looking to cheat i dreamed my husband cheated on me women who cheated
asey (18.09.2011 18:15:00)
usisi dikkate al bosver ders programını.zaten kod yanlıs ise usis sectirmez
married woman looking to cheat i dreamed my husband cheated on me women who cheated
n/a (18.09.2011 18:15:00)
2.öğretimin grupları cumartesi sanırım. Usisdeski bilgisayar destekli resmin koduyla seçilecek büyük ihtimalle. Daha kesin birşey yok.
yeniyıldız (18.09.2011 18:20:00)
yahu kesin birşey yok ne demek delircem fizik 1 e baktım onun koduda uyuşmuyor tabi onu fizik bölümünden baktım .usisten bulamadıım bölümlerde war ders programlarındaki kodları kabul etmezlerse ne yapıcam bu nedir ya bi kodu mu adam gibi yazamamşılar ?
n/a (18.09.2011 18:22:00)
fizik-1 uyuşuyor yanlışın var. Sen usisdeki kodlara bak doğru olan odur. Fizik-1 in kodu:0221901
n/a (18.09.2011 18:23:00)
Ders Kodu : 0651111 sen bu kodu yaz.ders programına yanlış yazmışlar.

hayır fizik doğru birden fazla fizik1 dersi olduğu için kodlar farklı olabilir
yeniyıldız (18.09.2011 18:28:00)
ohoo ben bunu farketmesem ne olucak resmen bilgisayar destekli teknik resimin kodunu yanlış yazmışlarrr ... birde kontrol amaçlı bilgisayar bil.proglamlama dersini usis te bulamıyorum nereye bakmalıyım ?
n/a (18.09.2011 18:33:00)
9031130 BİLGİSAYAR BİL. VE PROG
galiba dersin adı usiste farklı çünkü aynı ders aynı kod aynı saat ve aynı sınıfta

Çrş 13:00 16:50 A-307 (Yıldız Merkez)

Temel Bilgisayar Bilimleri (M) adlı ders var.yani sizin dersin diğer adı bu olabilir
reasons why women cheat on their husbands husbands that cheat why do women cheat
n/a (18.09.2011 18:37:00)
gauss haklı
link read women love to cheat
yeniyıldız (18.09.2011 18:41:00)
hop! özel olarak sana genel de de tüm forum üyelerine teşekkür ediyorum bu saatte gelmiş uğraşıp bana yardım ediyorsunuz başka şeyler yapmak varken . ilerde bende umarım bende sizin gibi birilerine yardım edicem TEŞEKKÜRLER
cmdrmz (18.09.2011 18:42:00)
matematıgın kodu 0251321
fizik 0221901
ileri ing 90511031
bilgisayar destekli teknik resim 0651111
bilgisayar bil ve prog 9031130
makine müh giriş 0651021

bu kodlar dogrumudur abıler ablalar makine ikinci öğretim için nolur bı bakın bızde aydınlanalım her yerden baska bı ses cıkıyo cunku
link go women love to cheat
yeniyıldız (18.09.2011 18:43:00)
pardon gauss neyse
married woman looking to cheat click women who cheated
n/a (18.09.2011 18:44:00)
bilgisayar destekli teknik resim 0651111
bunda sıkıntı var galiba.bu sorunun yorumlarını okursan ne demek istediğimi anlarsın
cmdrmz (18.09.2011 18:45:00)
programda baska vermısler kodunuda artık ıkısını bırden denıcez yapıak bısey yok gıbı gorunuyo
n/a (18.09.2011 18:53:00)
programdaki kesinlikle yanlış arkadaşlar o kodların belli bölümletri belli şeyleri temsil eder.örn:0651111 deki 065 makine müh kodudur. 630lu bir bölümümüz bildiğim kadarıyla yok. belki din kültürüve ahlak bilgisi öğretmenliğinindir. yeni açıldı çünkü:D Büyük ihtimalle bilgisayar destekli resmi 0651111den seçeceğiz.
link read women love to cheat
married woman looking to cheat women who love to cheat women who cheated
cmdrmz (18.09.2011 18:54:00)
065 makine ama makine i.ö 066 biz demi 065 ile secicez ?
YILDIZZ ARAMA