* YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - GAYRİRESMİ ÖĞRENCİ ORTAMI
Soru-Cevap DİR HABER SERİİLAN
YILDIZZ HABERLER
53 yorum

7. geleneksel yildizz.com hali saha maçi

Bundan önce haber veremedigimiz 6 tane maç yaptik yildizz.com olarak. Ama yeni katilan arkadaslari da düsündügümüz için burada duyuralim dedik. Takimlar 6-6 olacak, eger 10-10 olabilirse baska saha tutariz. 6-6 olursa dentist'un arkasindaki muradiye halisahasi, 10-10 olursa dikilitas'taki büyük hali saha tutulacak. Kesin gelebilecekler lütfen ismini liste halinde yazsin. Tarih 15 subat cuma olacak. Saati ise duruma göre muhtemelen aksam üstü olacak. <b>Lütfen isimlerinizi asagida yazacagim listeye copy-paste yaparak ekleyin. ve lütfen kesin gelecekler ismini yazsin!</b> 1-jakuzi 2- 3- 4- ... ... ... bir klise ile de bitirelim: "yildizz.com bizim zamanimizda böyle degildi abi" :)

» jakuzi | » 2/7/2008 1:08:00 PM | » 865 görüntüleme | GERİ 

memogedo (2/7/2008 1:12:00 PM)
kesin gelicem +1
jakuzi (2/7/2008 1:13:00 PM)
1-jakuzi
2- memogedo
3-
4-
...
...
...

bu sekilde devame derse liste hazir listemiz elimizde olur.
cicekabbas (2/7/2008 1:14:00 PM)
kesin gelicem +1
memogedo (2/7/2008 1:41:00 PM)
1- jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
lord raxor (2/7/2008 1:46:00 PM)
her seneki hakem olarak

bu seneki hakem de benm


hihi

..
elanor (2/7/2008 1:48:00 PM)
ben istiyorum blututcan oynasin

ayseciinalpellayadoyamadigian oynasin bi de

bide 15 subat olmasinin belirli gün ve haftalar açisindan önemi nedir merak ettim yoksa yerli mallari gününe mi denk geliyor
memogedo (2/7/2008 1:49:00 PM)
elanor gel sen de oyna kaleci olursun :D
jakuzi (2/7/2008 1:58:00 PM)
evet ela o gün yerli </b>mali<b> haftasi oldugu için yapiyoruz :)

blutut ile aysecik listemde zaten :)
bluetoothcan (2/7/2008 2:29:00 PM)
sagol jack :)

ama ben ne yazikki cuma günü isteyim, aksam olcaksa gelebilirim ki aksam olmasi diger arkadaslar için çok zor olur..

o yüzden gün cuma olarak sabitse ben kadrodan affimi istiyorum :)
memogedo (2/7/2008 2:32:00 PM)
aksam olsun
jakuzi (2/7/2008 2:33:00 PM)
bana uyar. herkese de uyarsa aksam olabilir.
Mareşal (2/7/2008 2:33:00 PM)
aksam olursa ben de gelebilirim..;)
erlan (2/7/2008 2:35:00 PM)
taraftar olarak kesin gelicem+1
kadıköy boası (2/7/2008 2:54:00 PM)
mutlaka oynarim+1
hüüp (2/7/2008 4:09:00 PM)
zevkle oynarim :)


1- jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boasi
6-
7
..
Mareşal (2/7/2008 4:12:00 PM)
Aksam 19 gibi olursa geçerli liste bu olur....;)

1- jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boasi
6- Maresal
7
..
ahmet1903 (2/7/2008 7:28:00 PM)
7 numarali formasiylaaaa....:D

kimseyi tanimiyorum ama tanismis oluruz iste ;)
kadıköy boası (2/7/2008 7:37:00 PM)
maç kesin var mi yani 19da
Mustt_Excalibur (2/7/2008 7:41:00 PM)
1- jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boasi
6- Maresal
<b>7 -Mustt_Excalibur</b>
8-



ilk maçta vardim yine varim insallah :) aksi bir durum oldugunda buradan duyururum yerime birisi gelir...
n/a (2/7/2008 8:08:00 PM)
Bende gelirim...
ahmet1903 (2/7/2008 10:08:00 PM)
hop excalibur formami kaptin !!! :)
n/a (2/7/2008 11:05:00 PM)
- jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boasi
6- Maresal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats



hocam bende kimseyi tanimiyorum ama tanismis oluruz.
bide 19:00 da saha dolu falan olabilir baska saate alinirsa buradan haber verirsin artik jack......
byel (2/8/2008 12:05:00 AM)
evt beyler bende varim
jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boasi
6- Maresal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats
11: BYEL


basligi gorunce yetisemicegim diye cok korktum
Manowar_ (2/8/2008 12:28:00 AM)
ben de kimseyi tanimiyorum ama oynarim :)
jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boasi
6- Maresal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats
11: BYEL
12:Manowar_
mckkk (2/8/2008 1:05:00 AM)
arkadaslar 12 kisi olmus ama eger 10 -10 olursa bende variim artiik 10 mu olur 6 mi olur burdan haber verirsiniz
jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boasi
6- Maresal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats
11: BYEL
12:Manowar_
13:mckkk
n/a (2/8/2008 1:58:00 AM)
yan hakemler

1- aCh!LLes
2-
3-
4-
5-
.
.
.
Mustt_Excalibur (2/8/2008 2:40:00 AM)
abi arada kaynadi, ben direk listeye ekledim o yüzden yerini almis gibi oldum :)
cotanak28 (2/8/2008 12:30:00 PM)
bende oynamak istiyorum takimnasil olusacak secme usulumu
n/a (2/8/2008 12:39:00 PM)
sahaya geceden gelip iserim...

sonra abbasla kapiyi kilitleyip fight club yaparim.

bunlari yaparim.

:\
cotanak28 (2/8/2008 12:43:00 PM)
benide alin benide
tuccar (2/8/2008 1:12:00 PM)
jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boasi
6- Maresal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats
11: BYEL
12:Manowar_
13:mckkk
14-tccr
tuccar (2/8/2008 1:15:00 PM)
ben karar veremedim yahu sonra kesin kararimi yazarim :S

jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boasi
6- Maresal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats
11: BYEL
12:Manowar_
13:mckkk
memogedo (2/8/2008 1:16:00 PM)
bnei de club'e katin lan :'(

pipili öss 1.si arkadasini da getirsene hakem olur.
n/a (2/8/2008 1:33:00 PM)
gelirm her türlü,mücadelemi de veririm

jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boasi
6- Maresal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats
11: BYEL
12:Manowar_
13:mckkk
14-cem132
manahmanah (2/8/2008 1:35:00 PM)
jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boasi
6- Maresal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats
11: BYEL
12:Manowar_
13:mckkk
14-cem132
15-manahmanah


hep oynamak istemistim :))
n/a (2/8/2008 1:40:00 PM)
ben gelmek isterim fakat dediginiz sahalari bilmiyorum :S :S :)
memogedo (2/8/2008 1:49:00 PM)
yildizda bulusup gideriz. sen gel haci
hüüp (2/8/2008 2:02:00 PM)
manah pivot forvet mevkisinde oynar, bilirim:)
mckkk (2/8/2008 4:07:00 PM)
arkadaslar 10 arliktan mi yapioz ismimizi yazdiik ama
aMaZiNg (2/8/2008 4:27:00 PM)
jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boasi
6- Maresal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats
11: BYEL
12:Manowar_
13:mckkk
14-cem132
15-manahmanah
16-aMaZiNg

Yer kaldiysa...

...
blackwhite_life (2/8/2008 5:42:00 PM)
siz ne zaman 7. maça geldiniz ya:)
n/a (2/9/2008 12:50:00 PM)
bulusulup gidilecekse;

jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boasi
6- Maresal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats
11: BYEL
12:Manowar_
13:mckkk
14-cem132
15-manahmanah
16-aMaZiNg
17 - liturian

;)
b3rq (2/9/2008 6:07:00 PM)
jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boasi
6- Maresal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats
11: BYEL
12:Manowar_
13:mckkk
14-cem132
15-manahmanah
16-aMaZiNg
17 - liturian
18-b3rq
ben zaten dikilitasta oturuyorum her türlü gelirim
manahmanah (2/9/2008 8:09:00 PM)
zuuhahhaaa :))
saka yapiom yaa ben oynamam ama izleyici olarak gelebilirim :))
gül cemalinizde bi tebessüm olusturduysam ne mutlu bana :p

bu arada voleybol maçi falan düzenlenirse ilk basta ben oynarim bu da dip not olsun :))



listenin asli ;

1-jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boasi
6- Maresal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats
11: BYEL
12:Manowar_
13:mckkk
14-cem132
15-aMaZiNg
16- liturian
17-b3rq
daredevil (2/10/2008 1:00:00 AM)
1-jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boasi
6- Maresal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats
11: BYEL
12:Manowar_
13:mckkk
14-cem132
15-aMaZiNg
16- liturian
17-b3rq
18-shadowfax
19-daredevil


hüüp (2/10/2008 3:28:00 PM)
hadi abi bi kisi daha bulduk mu tamamdir bu is.
Mareşal (2/11/2008 4:52:00 PM)
10-10 nerde yapicaz lan samiyende mi :D
orlin (2/12/2008 12:47:00 PM)
1-jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boasi
6- Maresal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats
11: BYEL
12:Manowar_
13:mckkk
14-cem132
15-aMaZiNg
16- liturian
17-b3rq
18-shadowfax
19-daredevil
20-kurbaa_67
abi beni de alin ben de gelirim..yaw bu 20 kisinin hepside gelecek mi emin misiniz:) gelicem diyen gelsin ya..
n/a (2/12/2008 5:43:00 PM)
ben gelirim. ama dedigim gibi sahayi bilmiyorum. yildizda bullusulup gidilecek dimi? :)))
Manowar_ (2/12/2008 5:55:00 PM)
cumaya 3 gün kaldi yer saat belirlendi mi?
Mustt_Excalibur (2/12/2008 6:16:00 PM)
bu kadar adam var bence amerikan futbolu falan oynayalim :D


byel (2/12/2008 10:37:00 PM)
evt abi dikilitasdaki halisada amerikan futbolu oynayalim :D
n/a (2/14/2008 1:40:00 AM)
eeee ne oldu maç simdi jackuzi ne diyosun
YORUM EKLE
YILDIZZ ARAMA