* YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - GAYRİRESMİ ÖĞRENCİ ORTAMI
Soru-Cevap DİR HABER SERİİLAN
YILDIZZ HABERLER
53 yorum

7. geleneksel yildizz.com hali saha maçi

Bundan önce haber veremedigimiz 6 tane maç yaptik yildizz.com olarak. Ama yeni katilan arkadaslari da düsündügümüz için burada duyuralim dedik. Takimlar 6-6 olacak, eger 10-10 olabilirse baska saha tutariz. 6-6 olursa dentist'un arkasindaki muradiye halisahasi, 10-10 olursa dikilitas'taki büyük hali saha tutulacak. Kesin gelebilecekler lütfen ismini liste halinde yazsin. Tarih 15 subat cuma olacak. Saati ise duruma göre muhtemelen aksam üstü olacak. <b>Lütfen isimlerinizi asagida yazacagim listeye copy-paste yaparak ekleyin. ve lütfen kesin gelecekler ismini yazsin!</b> 1-jakuzi 2- 3- 4- ... ... ... bir klise ile de bitirelim: "yildizz.com bizim zamanimizda böyle degildi abi" :)

» jakuzi | » 07.02.2008 13:08:00 | » 911 görüntüleme | GERİ 

memogedo (07.02.2008 13:12:00)
kesin gelicem +1
jakuzi (07.02.2008 13:13:00)
1-jakuzi
2- memogedo
3-
4-
...
...
...

bu şekilde devame derse liste hazır listemiz elimizde olur.
cicekabbas (07.02.2008 13:14:00)
kesin gelicem +1
memogedo (07.02.2008 13:41:00)
1- jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
lord raxor (07.02.2008 13:46:00)
her seneki hakem olarak

bu seneki hakem de benm


hihi

..
elanor (07.02.2008 13:48:00)
ben istiyorum blututcan oynasın

ayşeciinalpellayadoyamadığıan oynasın bi de

bide 15 şubat olmasının belirli gün ve haftalar açısından önemi nedir merak ettim yoksa yerli malları gününe mi denk geliyor
memogedo (07.02.2008 13:49:00)
elanor gel sen de oyna kaleci olursun :D
jakuzi (07.02.2008 13:58:00)
evet ela o gün yerli </b>malı<b> haftası olduğu için yapıyoruz :)

blutut ile ayşecik listemde zaten :)
bluetoothcan (07.02.2008 14:29:00)
sağol jack :)

ama ben ne yazıkki cuma günü işteyim, akşam olcaksa gelebilirim ki akşam olması diğer arkadaşlar için çok zor olur..

o yüzden gün cuma olarak sabitse ben kadrodan affımı istiyorum :)
memogedo (07.02.2008 14:32:00)
akşam olsun
jakuzi (07.02.2008 14:33:00)
bana uyar. herkese de uyarsa akşam olabilir.
Mareşal (07.02.2008 14:33:00)
akşam olursa ben de gelebilirim..;)
erlan (07.02.2008 14:35:00)
taraftar olarak kesin gelicem+1
kadıköy boası (07.02.2008 14:54:00)
mutlaka oynarım+1
hüüp (07.02.2008 16:09:00)
zevkle oynarım :)


1- jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boası
6-
7
..
Mareşal (07.02.2008 16:12:00)
Akşam 19 gibi olursa geçerli liste bu olur....;)

1- jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boası
6- Mareşal
7
..
ahmet1903 (07.02.2008 19:28:00)
7 numaralı formasıylaaaa....:D

kimseyi tanımıyorum ama tanışmış oluruz işte ;)
kadıköy boası (07.02.2008 19:37:00)
maç kesin var mı yani 19da
Mustt_Excalibur (07.02.2008 19:41:00)
1- jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boası
6- Mareşal
<b>7 -Mustt_Excalibur</b>
8-



ilk maçta vardım yine varım inşallah :) aksi bir durum olduğunda buradan duyururum yerime birisi gelir...
n/a (07.02.2008 20:08:00)
Bende gelirim...
ahmet1903 (07.02.2008 22:08:00)
hop excalibur formamı kaptın !!! :)
n/a (07.02.2008 23:05:00)
- jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boası
6- Mareşal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats



hocam bende kimseyi tanımıyorum ama tanışmış oluruz.
bide 19:00 da saha dolu falan olabilir başka saate alınırsa buradan haber verirsin artık jack......
byel (08.02.2008 00:05:00)
evt beyler bende varım
jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boası
6- Mareşal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats
11: BYEL


baslıgı gorunce yetısemıcegım dıye cok korktum
Manowar_ (08.02.2008 00:28:00)
ben de kimseyi tanımıyorum ama oynarım :)
jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boası
6- Mareşal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats
11: BYEL
12:Manowar_
mckkk (08.02.2008 01:05:00)
arkadaşlar 12 kişi olmuş ama eğer 10 -10 olursa bende varıım artıık 10 mu olur 6 mı olur burdan haber verirsiniz
jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boası
6- Mareşal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats
11: BYEL
12:Manowar_
13:mckkk
n/a (08.02.2008 01:58:00)
yan hakemler

1- aCh!LLes
2-
3-
4-
5-
.
.
.
Mustt_Excalibur (08.02.2008 02:40:00)
abi arada kaynadı, ben direk listeye ekledim o yüzden yerini almış gibi oldum :)
cotanak28 (08.02.2008 12:30:00)
bende oynamak ıstıyorum takımnasıl olusacak secme usulumu
n/a (08.02.2008 12:39:00)
sahaya geceden gelip işerim...

sonra abbasla kapıyı kilitleyip fight club yaparım.

bunları yaparım.

:\
cotanak28 (08.02.2008 12:43:00)
benıde alın benıde
tuccar (08.02.2008 13:12:00)
jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boası
6- Mareşal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats
11: BYEL
12:Manowar_
13:mckkk
14-tccr
tuccar (08.02.2008 13:15:00)
ben karar veremedim yahu sonra kesin kararımı yazarım :S

jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boası
6- Mareşal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats
11: BYEL
12:Manowar_
13:mckkk
memogedo (08.02.2008 13:16:00)
bnei de club'e katın lan :'(

pipili öss 1.si arkadaşını da getirsene hakem olur.
n/a (08.02.2008 13:33:00)
gelirm her türlü,mücadelemi de veririm

jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boası
6- Mareşal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats
11: BYEL
12:Manowar_
13:mckkk
14-cem132
manahmanah (08.02.2008 13:35:00)
jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boası
6- Mareşal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats
11: BYEL
12:Manowar_
13:mckkk
14-cem132
15-manahmanah


hep oynamak istemiştim :))
n/a (08.02.2008 13:40:00)
ben gelmek isterim fakat dediğiniz sahaları bilmiyorum :S :S :)
memogedo (08.02.2008 13:49:00)
yıldızda buluşup gideriz. sen gel hacı
hüüp (08.02.2008 14:02:00)
manah pivot forvet mevkisinde oynar, bilirim:)
mckkk (08.02.2008 16:07:00)
arkadaşlar 10 arlıktan mı yapıoz ismimizi yazdıık ama
aMaZiNg (08.02.2008 16:27:00)
jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boası
6- Mareşal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats
11: BYEL
12:Manowar_
13:mckkk
14-cem132
15-manahmanah
16-aMaZiNg

Yer kaldıysa...

...
blackwhite_life (08.02.2008 17:42:00)
siz ne zaman 7. maça geldiniz ya:)
n/a (09.02.2008 12:50:00)
buluşulup gidilecekse;

jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boası
6- Mareşal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats
11: BYEL
12:Manowar_
13:mckkk
14-cem132
15-manahmanah
16-aMaZiNg
17 - liturian

;)
b3rq (09.02.2008 18:07:00)
jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boası
6- Mareşal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats
11: BYEL
12:Manowar_
13:mckkk
14-cem132
15-manahmanah
16-aMaZiNg
17 - liturian
18-b3rq
ben zaten dikilitaşta oturuyorum her türlü gelirim
manahmanah (09.02.2008 20:09:00)
zuuhahhaaa :))
şaka yapıom yaa ben oynamam ama izleyici olarak gelebilirim :))
gül cemalinizde bi tebessüm oluşturduysam ne mutlu bana :p

bu arada voleybol maçı falan düzenlenirse ilk başta ben oynarım bu da dip not olsun :))



listenin aslı ;

1-jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boası
6- Mareşal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats
11: BYEL
12:Manowar_
13:mckkk
14-cem132
15-aMaZiNg
16- liturian
17-b3rq
daredevil (10.02.2008 01:00:00)
1-jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boası
6- Mareşal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats
11: BYEL
12:Manowar_
13:mckkk
14-cem132
15-aMaZiNg
16- liturian
17-b3rq
18-shadowfax
19-daredevil


hüüp (10.02.2008 15:28:00)
hadi abi bi kişi daha bulduk mu tamamdır bu iş.
Mareşal (11.02.2008 16:52:00)
10-10 nerde yapıcaz lan samiyende mi :D
orlin (12.02.2008 12:47:00)
1-jakuzi
2- memogedo
3- cicekabbas
4- hüüp
5- kadikoy boası
6- Mareşal
7 -Mustt_Excalibur
8- ahmet 1903
9-animo
10-smats
11: BYEL
12:Manowar_
13:mckkk
14-cem132
15-aMaZiNg
16- liturian
17-b3rq
18-shadowfax
19-daredevil
20-kurbaa_67
abi beni de alın ben de gelirim..yaw bu 20 kişinin hepside gelecek mi emin misiniz:) gelicem diyen gelsin ya..
n/a (12.02.2008 17:43:00)
ben gelirim. ama dediğim gibi sahayı bilmiyorum. yıldızda bulluşulup gidilecek dimi? :)))
Manowar_ (12.02.2008 17:55:00)
cumaya 3 gün kaldı yer saat belirlendi mi?
Mustt_Excalibur (12.02.2008 18:16:00)
bu kadar adam var bence amerikan futbolu falan oynayalım :D


byel (12.02.2008 22:37:00)
evt abı dıkılıtasdakı halısada amerıkan futbolu oynayalım :D
n/a (14.02.2008 01:40:00)
eeee ne oldu maç şimdi jackuzi ne diyosun
YORUM EKLE
YILDIZZ ARAMA