* YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - GAYRİRESMİ ÖĞRENCİ ORTAMI
Soru-Cevap DİR HABER SERİİLAN
YILDIZZ HABERLER
36 yorum

BEYAZ SHOW'a gitmek isteyen yildizlilar..

beyaz show gitmek isteyen yildizlilar kendini burayta belirtsin..ben önce bi talebi göreyim ona göre kanald den kontenjan alicam..

» ashes | » 27.12.2005 22:38:00 | » 538 görüntüleme | GERİ 

n/a (28.12.2005 11:16:00)
bennn (ayrıca mail de atım)
n/a (28.12.2005 12:28:00)
banada iki kişilik ..
casparow (28.12.2005 13:12:00)
walla biz meslek yüksek okulu olarak gelmek istiyoruzz..baya bi talep war yanii
Igor (28.12.2005 13:48:00)
Ben de gelcem...
metropol (28.12.2005 13:56:00)
bizde 2 kişiyiz..
asabi_tosba (28.12.2005 15:10:00)
ben de geliyorum ya
n/a (28.12.2005 16:01:00)
ben de gelirim.
msyıldırım (28.12.2005 16:37:00)
Bende gelmek isterim
İki kişi olacağız. Teşekkürler
Igor (28.12.2005 16:59:00)
su an 10+ casparow ve grubu iyi valla :)
Regocijo (28.12.2005 19:08:00)
bizde gelmek isterdik ama bi de dönüş sorunu olmasa :(
tuccar (28.12.2005 19:25:00)
ben de gelirim inşallah..
dinoizm (28.12.2005 20:26:00)
benden de iki kişi yaz abi..
*stella* (28.12.2005 21:15:00)
banada 2kişi yaz ama bence en önemli olan tarih?
nes (28.12.2005 23:54:00)
bizde gelicez ama tarih ne zaman yaaaa ona göre yani :)
ashes (29.12.2005 01:02:00)
arkadaşlar ii güselde,grubun yarısı kız olmalıymış...cinsiyet belirtin dicem ama..nasıl olcek...
abdullah6134 (29.12.2005 09:18:00)
ii o zaman bi kız bi erkeklik kontenjan ben istiyom
krhnyr13 (29.12.2005 12:52:00)
yauw napcaz beyazda televızyon makinesine gidelım
Igor (29.12.2005 15:27:00)
Evet aslında televizyon makinası daha iyi olur beyazdan ama farketmez ikisine de gelirim, erkek :)))
n/a (29.12.2005 15:54:00)
ben ve karpaci beraber gelecezzz...


more and more wanna you....evet..
n/a (29.12.2005 17:03:00)
bılader soz var ıcraat yok.nası olcak bu ıs.
SIMS (29.12.2005 17:08:00)
benden 2kişi yazmıştım buraya :S
Igor (29.12.2005 17:21:00)
karpaci erkek biliyom :)))
onlar iki erkek gelicekler :)))
k8bmk (29.12.2005 17:43:00)
bizde geliriz 5-6kişi oluruz ama önemli olan tarih benim için de
mcoskung (29.12.2005 22:54:00)
bende gelirim 2 yada daha fazla kişiyle ama dönüş nasıl olucak hakkaten önemli bir sorun. tarihi ve yaklaşıkta olsa fiyatları söylersen güzel olur.
The answer (30.12.2005 01:27:00)
Bende gelirim ama geri dönebilirmiyim bilmem:)))
kozalak (30.12.2005 12:48:00)
beni ekleyin 3 kişi ama...
ashes (30.12.2005 20:31:00)
arkadaşlar bugün gelecek habere göre kontenjan belli olacak.sanırım 40 kişilik bi kontenjan alabilicem..ücret konusu da bu akşam belli olacak sanırım ama muhtemelen ücret ödemeyiz..
izmirleem35 (30.12.2005 22:41:00)
Beni de ekleyin ama 3kişilik..
murteza (01.01.2006 04:49:00)
3-4kişi gelebilirim
n/a (01.01.2006 15:58:00)
3 4 kisi gelebiliriz
SIMS (01.01.2006 19:29:00)
valla bence bu sezen aksu nun gidecegi gun gitsek????
n/a (01.01.2006 20:40:00)
kesin gelirim iki kişyiz... bi de ne zaman belli olur????
ashes (01.01.2006 21:18:00)
kontenjanı 50yi çıkarmaya çalışıyorum ve ulaşımı kendimiz ayarlamamız lazımmış.o yüzden iett ile görüşcem bu 4 tam bilet karşılığında olacak sanırım.olmazsa özel bi firmanın otobüsü ile gidicez ama onnarda yüksekten uçuyolar..fiyat kesinleşince tekrar yazıcam
dazz-mena (02.01.2006 14:23:00)
benden de 3 kişi ama televizyon makinası olsa bu sayı daha da artar :))
hysteria (02.01.2006 21:07:00)
bende bende bende
adore (02.01.2006 23:46:00)
Ben ve 1 kişi daha yani toplam 2 kişiyi de hesap et.
YORUM EKLE
YILDIZZ ARAMA