* YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - GAYRİRESMİ ÖĞRENCİ ORTAMI
Soru-Cevap DİR HABER SERİİLAN
YILDIZZ HABERLER
14 yorum

BEYAZ GIDILIYOR ARTIK SONUNDA..ÖNEMLIDIR!!

Sevgili yildizlilar sonunuda beyaz showa gidiyoruz hemde bu hafta ki konugu Sezen Aksu. Hersey ayarlandi ve kesinlesti artik servis ayarlandi simdi cuma aksami servis taksim AKM nin onunden saaat 21:30 da kalkicak donustede taksimde birakcak eger anadolu yakasinda oturan arkadaslar icin minubus yolunda birakcak . toplam fiyat kisi basi 7 ytl dir toplam 18 bilet vardir ve suan yidiz da n 12 kisi kayit yaptirmis bulunmaktadir.O yusden acele etmeniz gerekmektedir ..... irtibat: msn:[email protected] cep:05385114740

» n/a | » 09.01.2006 10:14:00 | » 835 görüntüleme | GERİ 

tuğçess (09.01.2006 12:40:00)
arkadaşım ya bu bana yapılır mı hiç.sezene bayalırım.ve dinlemeyi en çok istediğim isimdir.yani millet memleketine dönmüşken sezen mi gelir gelse de show bu tarihte mi yapılır yapılsada bizim ünv mi gider ya.haksızlık ama.çatlarım vallaa
neyse size ii eğlenceler bari
n/a (09.01.2006 13:00:00)
arkadasım sen bosuna uzuluyosun artık ayba 1 kere fln gıtcez beyaza ıns sende aramızda olursun
n/a (09.01.2006 13:09:00)
listedekilerin isimelrini ve kişi sayılqarını yazıyım eger yanlıslık varsa duzeltın

direnç 1 kişi sarper 7 kişi ahmet 2 kişi tüccar 1 kişi fatih 3 kişi ugur 1 kişi
n/a (09.01.2006 14:20:00)
arkadaslar uzugunumn ama 20 kişi doldu o yusden gelmek ısteyenlerı yaa c ertesı aksamı tv makıansına yada bıdahıkı sefere beyaza goturelım
tuccar (09.01.2006 14:54:00)
abi peki her ikisine de gidebilir miyiz?yani olursa ben tv makinasına da gelirim kesin
n/a (09.01.2006 15:21:00)
neden olmasın canım kardesım yeterkı sen ıste :D
tuccar (09.01.2006 15:54:00)
tamamdır o zaman tv makinesi olursa beni şimdiden yaz.hatta bir arkadaşım daha var biz kesin geliriz inş.
bu arada sezen aksu ilk defa mı katılıyor beyaza?
n/a (09.01.2006 16:07:00)
abi tmm tuccar 2 kısı yazdım sezen aksu benım hatırladıgım kadarıyla daha once hıc katılmadı yanı beyaz cok cagırdı ama o gelmedı bu ılk sefer buyuk ıhtımalle bu ara tv makınası ıcın ısım yazdırabılrısınız arkadaslar sımdıden cunku o da bıter buyuk ıhtımalle
sökeli (09.01.2006 19:25:00)
ysf1905
ben tv makiasına gitmek istiyorum da coğunluk sağlanabilecek mi?
neyse aklında ben olıyım MUSTAFA BAŞAK-1KİŞİ TV MAKİNASI İÇİN

OK?
n/a (12.01.2006 16:41:00)
Tüccar magandasını götürmeyin..Yüksek arbede çıkarma potansiyeline sahip bir magandadır kendileri....:S
tuccar (12.01.2006 21:11:00)
abi kalabalık işte ne güzel:S
SIMS (14.01.2006 15:25:00)
gidildi mi ismimiz okundu mu duyamadım ama :S
n/a (14.01.2006 16:38:00)
arkadaslar bılyıosunuz beyaza gıdemedık bazı nedenlerden dolayı ama bugun aksam tv makıansındayız allahın ıznıyle ıns bugun sezonu acıyoz ve gerısını gelmesını temmnı edıyoz gelıcekler ıcın son bı duyuru servıs kozyatagı carefour dan 20 30 taksım akm nın onunden 21 30 da alcak lutfen gec kalmayın 22 de orda olmamız gerekıyo
casparow (14.01.2006 21:35:00)
yaaw siz gidin bayaza okana,bizi yani meslek yüksek okulunu arayan soran yokk...insan bizide çağırır.ayıp walla...yoksa bizi hormu görüyosunuzz....lütfen böle etkinliklere bizide çağırırsanız çok mutlu oluruzzzz
YORUM EKLE
YILDIZZ ARAMA