* YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ - GAYRİRESMİ ÖĞRENCİ ORTAMI
Soru-Cevap DİR HABER SERİİLAN
YILDIZZ HABERLER
14 yorum

BEYAZ GIDILIYOR ARTIK SONUNDA..ÖNEMLIDIR!!

Sevgili yildizlilar sonunuda beyaz showa gidiyoruz hemde bu hafta ki konugu Sezen Aksu. Hersey ayarlandi ve kesinlesti artik servis ayarlandi simdi cuma aksami servis taksim AKM nin onunden saaat 21:30 da kalkicak donustede taksimde birakcak eger anadolu yakasinda oturan arkadaslar icin minubus yolunda birakcak . toplam fiyat kisi basi 7 ytl dir toplam 18 bilet vardir ve suan yidiz da n 12 kisi kayit yaptirmis bulunmaktadir.O yusden acele etmeniz gerekmektedir ..... irtibat: msn:[email protected] cep:05385114740

» n/a | » 1/9/2006 10:14:00 AM | » 803 görüntüleme | GERİ 

tuğçess (1/9/2006 12:40:00 PM)
arkadasim ya bu bana yapilir mi hiç.sezene bayalirim.ve dinlemeyi en çok istedigim isimdir.yani millet memleketine dönmüsken sezen mi gelir gelse de show bu tarihte mi yapilir yapilsada bizim ünv mi gider ya.haksizlik ama.çatlarim vallaa
neyse size ii eglenceler bari
n/a (1/9/2006 1:00:00 PM)
arkadasim sen bosuna uzuluyosun artik ayba 1 kere fln gitcez beyaza ins sende aramizda olursun
n/a (1/9/2006 1:09:00 PM)
listedekilerin isimelrini ve kisi sayilqarini yaziyim eger yanlislik varsa duzeltin

direnç 1 kisi sarper 7 kisi ahmet 2 kisi tüccar 1 kisi fatih 3 kisi ugur 1 kisi
n/a (1/9/2006 2:20:00 PM)
arkadaslar uzugunumn ama 20 kisi doldu o yusden gelmek isteyenleri yaa c ertesi aksami tv makiansina yada bidahiki sefere beyaza goturelim
tuccar (1/9/2006 2:54:00 PM)
abi peki her ikisine de gidebilir miyiz?yani olursa ben tv makinasina da gelirim kesin
n/a (1/9/2006 3:21:00 PM)
neden olmasin canim kardesim yeterki sen iste :D
tuccar (1/9/2006 3:54:00 PM)
tamamdir o zaman tv makinesi olursa beni simdiden yaz.hatta bir arkadasim daha var biz kesin geliriz ins.
bu arada sezen aksu ilk defa mi katiliyor beyaza?
n/a (1/9/2006 4:07:00 PM)
abi tmm tuccar 2 kisi yazdim sezen aksu benim hatirladigim kadariyla daha once hic katilmadi yani beyaz cok cagirdi ama o gelmedi bu ilk sefer buyuk ihtimalle bu ara tv makinasi icin isim yazdirabilrisiniz arkadaslar simdiden cunku o da biter buyuk ihtimalle
sökeli (1/9/2006 7:25:00 PM)
ysf1905
ben tv makiasina gitmek istiyorum da cogunluk saglanabilecek mi?
neyse aklinda ben oliyim MUSTAFA BASAK-1KISI TV MAKINASI IÇIN

OK?
n/a (1/12/2006 4:41:00 PM)
Tüccar magandasini götürmeyin..Yüksek arbede çikarma potansiyeline sahip bir magandadir kendileri....:S
tuccar (1/12/2006 9:11:00 PM)
abi kalabalik iste ne güzel:S
SIMS (1/14/2006 3:25:00 PM)
gidildi mi ismimiz okundu mu duyamadim ama :S
n/a (1/14/2006 4:38:00 PM)
arkadaslar bilyiosunuz beyaza gidemedik bazi nedenlerden dolayi ama bugun aksam tv makiansindayiz allahin izniyle ins bugun sezonu aciyoz ve gerisini gelmesini temmni ediyoz gelicekler icin son bi duyuru servis kozyatagi carefour dan 20 30 taksim akm nin onunden 21 30 da alcak lutfen gec kalmayin 22 de orda olmamiz gerekiyo
casparow (1/14/2006 9:35:00 PM)
yaaw siz gidin bayaza okana,bizi yani meslek yüksek okulunu arayan soran yokk...insan bizide çagirir.ayip walla...yoksa bizi hormu görüyosunuzz....lütfen böle etkinliklere bizide çagirirsaniz çok mutlu oluruzzzz
YORUM EKLE
YILDIZZ ARAMA